Виїзні практичні заняття як базис здобуття студентами ННІ лісового і садово-паркового господарства фахових знань та навичок

September 20, 2024
Київ

Традиційно, навчальний процес у Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України є фундаментальним і насиченим, сповненим креативними заходами. Не виключенням є і новий навчальний рік для студентства першого курсу спеціальності 206 Садово-паркове господарство: на запрошення колег-флористів співробітники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну разом із колегами з Ботанічного саду організували практичний семінар для першокурсників у межах щорічної виставки “Christmas Trade Show 2024”.
За результати цього виїзного заняття наші студенти навчилися одночасно здобувати нові знання, вивчаючі видовий склад екзотичних тропічних і субтропічних рослин, але й створювати вишукані флористичні композиції.

Здобувачі отримали розгорнуту інформацію про особливості роботи флористів і, на момент, самі стали ними!

Опанування принципів поєднання кольорів, засвоєння технік моделювання каркасних та інтер’єрних фітокомпозицій було напрочуд захопливим.

А для цього – знадобились базові навички з трансформації рослин і матеріалів.

Справжній шедевр флористичного мистецтва у вигляді ланцюга ДНК особливо запам’ятався: ця композиція показує, що в спеціальності 206 Садово-паркове господарство наука з мистецтвом об’єднуються у справжні шедеври!

Тож на думку студентів, цей день став особливим для них, тому що це була їхня перша практика, а враження від неї просто неймовірні.

Таким чином, першокурсники ННІ ЛіСПГ спеціальності 206 Садово-паркове господарство вже встигли отримати цінні знання та практичні навички від професіоналів своєї справи – титулованих і знаних у світі флористів України.

Бажаємо нашим студентам щасливого майбутнього, натхнення до навчання й успіхів у побудові свої кар’єри!

 

Олена КОЛЕСНІЧЕНКО,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Анастасія МОРОЗЬКО,
асистентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Ірина ВІНТОНЯК,
завідувачка лабораторією квітникарства Ботанічного саду
Михайло АТМАНЧУК,
студент першого курсу

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook