ОС Бакалавр
|
Навчальні дисципліни
|
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
Робоча програма навчальної дисципліни
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв
|
015.37 «Професійна освіта»
ОП«Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)»
|
|
|
|
|
Основи проектування БТ
|
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
|
|
|
|
|
Процеси і апарати (БВ)
|
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
|
|
|
|
|
Інформатика та інформаційні технології
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі (ст)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Надійність обладнання галузі харчових виробництв (ст)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Надійність обладнання галузі харчових виробництв
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі
|
181 «Харчові технологі»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі (СТ)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Прикладна механіка
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Прикладна механіка (СТ)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі (СТ)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Проектування підприємств рибопереробної галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв (СТ)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Технологічне обладнання галузі
(частина 1)
(частина 2)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Технологічне обладнання галузі (СТ)
(частина 1)
(частина 2)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
СТ
|
СТ
|
СТ
|
|
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у харчових виробництвах
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
|
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
|
|
|
|
|
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
|
|
|
|
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
|
208 «Агроінженерія»
ОП «Агроінженерія»
|
|
|
|
|
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)
|
229 «Громадське здоров’я»
ОП «Нутриціологія здорового харчування»
|
|
|
|
|
Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ)
|
229 «Громадське здоров’я»
ОП «Нутриціологія здорового харчування»
|
|
|
|
|
Технологічне обладнання харчової галузі (ПО)
|
015.37 «Професійна освіта» |
|
|
|