Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
Технологічне обладнання галузі (частина 1) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” |
 |
 |

|
Технологічне обладнання галузі (частина 2) |
 |
 |
 |
Технологічне обладнання галузі (стн) (частина 1) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
стн |
стн |
стн |
Технологічне обладнання галузі (стн)(частина 2) |
стн |
стн |
стн |
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія»ОС "Бакалавр" |
 |
 |
 |
Проектування підприємств рибопереробної галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Проектування підприємств м’ясопереробної галузі» |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Проектування підприємств з основами САПР |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
ст |
ст |
ст |
Прикладна механіка |
181 «Харчові технології»ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Прикладна механіка |
181 «Харчові технології» 181 «Харчові технології»ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
 |
 |
 |
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Основи проектування |
162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія»ОС "Бакалавр" |
 |
 |
 |
Оптимізація виробничих процесів |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ОС Магістр" |
 |
 |
 |
Оптимізація виробничих процесів |
181 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»ОС Магістр" |
 |
 |
 |
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Основи промислового будівництва |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
 |
 |
 |
Надійність обладнання галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Надійність обладнання галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
 |
 |
 |
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції |
208 «Агроінженерія» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) |
229 «Громадське здоров’я» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я |
229 «Громадське здоров’я» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Інформатика та інформаційні технології |
181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" |
 |
 |
 |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" |
 |
 |
 |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
 |
 |
 |
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю |
152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» ОС “Магістр” |
 |
 |
 |
Експлуатація технологічного обладнання |
181 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»ОС “Магістр” |
 |
 |
 |
Експлуатація технологічного обладнання |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» ОС “Магістр” |
 |
 |
 |
Процеси і апарати харчових виробництв |
015 «Професійна освіта» ОС “Бакалавр” |
 |
 |
 |
Процеси і апарати харчових виробництв |
181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" |
 |
 |
 |
Процеси і апарати харчових виробництв |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
 |
 |
 |