Робочі програми навчальних дисциплін та силабуси за 2023-2024 н.р.
|
Навчальні дисципліни
|
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
Робоча програма з дисципліни
|
|
Технологічне обладнання галузі
(частина 1)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Технологічне обладнання галузі
(частина 2)
|
|
|
|
|
|
Технологічне обладнання галузі (стн)
(частина 1)
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
стн
|
стн
|
стн
|
|
Технологічне обладнання галузі (стн)
(частина 2)
|
стн
|
стн
|
стн
|
|
|
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
|
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
ОС "Бакалавр"
|
|
|
|
|
Проектування підприємств рибопереробної галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Проектування підприємств м’ясопереробної галузі»
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Проектування підприємств з основами САПР
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
ст
|
ст
|
ст
|
|
Прикладна механіка
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Прикладна механіка
|
181 «Харчові технології»
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
|
|
|
|
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства
|
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Основи проектування
|
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
ОС "Бакалавр"
|
|
|
|
|
Оптимізація виробничих процесів
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
ОС Магістр"
|
|||
|
Оптимізація виробничих процесів
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
ОС Магістр"
|
|
![]() |
|
|
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|||
|
Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|||
|
Основи промислового будівництва
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
|||
|
Надійність обладнання галузі
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
|
|||
|
Надійність обладнання галузі
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
|||
|
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
|
208 «Агроінженерія»
ОС “Бакалавр”
|
|||
|
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)
|
229 «Громадське здоров’я»
ОС “Бакалавр”
|
|||
|
Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я
|
229 «Громадське здоров’я»
ОС “Бакалавр”
|
|||
|
Інформатика та інформаційні технології
|
181 «Харчові технології»
ОС "Бакалавр"
|
|||
|
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі
|
181 «Харчові технології»
ОС "Бакалавр"
|
|||
|
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
|||
|
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю
|
152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка»
ОС “Магістр”
|
|||
|
Експлуатація технологічного обладнання
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
ОС “Магістр”
|
|||
|
Експлуатація технологічного обладнання
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
ОС “Магістр”
|
|
|
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв
|
015 «Професійна освіта»
ОС “Бакалавр”
|
|
|
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв
|
181 «Харчові технології»
ОС "Бакалавр"
|
|
|
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв
|
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
|
|
|
|
