Початок дослідницької практики у магістрів кафедри КН

19 August 2024, 8:30
Київ. Кафедра комп'ютерних наук НУБіП України

Кафедра комп’ютерних наук опікується магістрами, що навчаються за освітніми програмами «Інформаційні управляючі системи і технології», «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» (спеціальність 122 «Комп’ютерні науки”) та «Програмне забезпечення інформаційних систем» (спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»). У магістрів 2-го року навчання 19.08.2024 року розпочалась дослідницька практика, яка буде тривати 10 тижнів. Це той період, протягом якого магістри мають остаточно завершити дослідження за темами своїх кваліфікаційних робіт.

На останньому тижні практики студенти представляють постерну доповідь, яка має охоплювати усі етапи дослідження. Сам постер має включати такі розділи:

  • назва доповіді,
  • автор,
  • мета,
  • матеріали та методи,
  • основні результати та висновки.

На першому тижні практики відбулася зустріч магістрів та їхніх керівників. На цій зустрічі студентам було повідомлено про завдання практики, цілі та результати.

На всі поставлені магістрами запитання були надані ґрунтовні відповіді. Отже, попереду останній семестр навчання, попередній захист та захист кваліфікаційних магістерських робіт.

Бажаємо наполегливості, натхнення і успіхів!

Завідувачка кафедри КН, Голуб Б.Л.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook