Ми вистоїмо та переможемо! Тому що працюємо разом!

July 30, 2024
Київ

Продовжувати працювати і навчатися в нинішні непрості часи як ніколи актуальне і життєвонеобхідне питання, але разом з тим і складне. Потрібно подолати свої психологічні страхи і організувати свій внутрішній світ для того, щоб продовжувати жити і дивитися у майбутнє!
Викладачі і студенти все частіше стикаються з проблемою відсутності енергопостачання або увімкнення його за графіком, який не співпадає з потребами навчального процесу. Але вихід з будь-яких ситуацій завжди є!
Останній понеділок липня 2024 року став чудовим і неймовірно добрим для кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства!
На наше звернення до стейкхолдерів щодо забезпечення навчального процесу альтернативними джерелами енергопостачання відгукнувся магістр кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олексій ПАРХОМЕНКО, засновник компанії «Камелія – PR», який презентував нам дві зарядні станції EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU)!

Олексій Олександрович продемонстрував дві зарядні станції у навчальній аудиторії №68 навчального корпусу №1 кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, закцентував увагу на їх багатофункціональності, потужності, процесу підключення та особливостях роботи.
Олексій Олександрович звернув увагу Олени КОЛЕСНІЧЕНКО, завідувачки кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, Кожна така зарядна станція може повністю забезпечити проведення занять в аудиторії: роботу проєктора, ноутбуків, приладів освітлення.
Таким чином, вже на сьогодні сформовано енергонезалежний базис навчального процесу як кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, так і безперебійну роботу підготовчих курсів, якими опікується доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Оксана БАГАЦЬКА!

Директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, професор Роман ВАСИЛИШИН щиро подякував нашому здобувачеві за велику допомогу в забезпеченні навчального процесу альтернативними джерелами енергопостачання!
Весь колектив кафедри і студентська спільнота висловлюють щиросердну подяку пану Олексію за допомогу!!! Завдяки таким небайдужим, добрим і щедрим душею людям життя продовжується навіть в умовах війни!

Оксана Багацька,
доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook