Із Днем Української Державності!

July 15, 2024

Шановні співробітники і студенти університету!

 

15 липня українці відзначають День Української Державності та доленосну подію в історії України – День хрещення Київської Русі. Саме з хрещенням Київської Русі на українських землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи.

Сьогодні наші серця одночасно сповнені смутку через страшну кровопролитну війну і гордості від усвідомлення титанічного подвигу славних синів і доньок України, які відважно боронять щасливе майбутнє нашої величної нації. Вони щосекунди доводять світові, що Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми. За волю і незалежність віддають життя славні українські воїни. І хоча нині для всіх нас тривають нелегкі часи − Україна впевнено йде до Перемоги над ворогом, що бажає позбавити нас історії, культури, самобутності. 

За всю історію нашої державності освіта і наука допомагали українцям зберігати національну ідентичність та прокладати шлях до вершин, утверджувати нашу могутність, виховувати мужніх громадян своєї країни. Зараз освіта і наука – це зброя, якою ми теж захищаємо нашу державність, незалежність і майбутнє.

Пишаємось колективом і студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України, які попри всі виклики і складнощі, виявляють свій патріотизм у щоденній боротьбі за наші цінності, наближають Перемогу і здобувають знання, які служитимуть відбудові та розвитку держави!

У цей день ми вшановуємо моменти та етапи становлення України, як успішної, вільної та незалежної держави. Тож будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим героїчним воїнам і
все буде Україна!

З ДНЕМ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ – УКРАЇНИ!

ІЗ ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

РАЗОМ МИ СИЛЬНІ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

Ректор Вадим Ткачук

 

Президент Станіслав Ніколаєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook