Результати виробничої практики в компаніях-партнерах кафедри комп’ютерних наук

July 21, 2024
Київ

Протягом шести тижнів студенти кафедри комп’ютерних наук проходили виробничу практику у компаніях, з якими кафедра уклала двосторонні угоди. У кожному місці студенти мали можливість ознайомитись з компанією, її структурою, режимом роботи, задачами, якими займаються працівники компанії. Студенти працювали над окремими проєктами. Ці проєкти оцінювали керівники практики – співробітники компаній.

В університеті під час захисту виробничої практики студенти демонстрували презентації, в яких було представлено усі виконані роботи.

Особливо хочемо відмітити студентів, що проходили практику в Інституті телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України, в компаніях «Unicorn System Ukraine», «Українські інформаційні технології».

В Інституті телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України студенти працювали з моделями, які дозволяють отримувати прогноз подальшого стану земель, що постраждали у наслідок підриву Каховської ГЕС. Вони навчали нейронну мережу та отримали важливі результати.

У компанії «Unicorn System Ukraine» студенти відвідали воркшоп від рекрутерів про правильне формування резюме і проходження співбесід; пройшли технічний блок із теорією і практичними завданнями; у фіналі - презентували міні-проєкт та отримали досвід проходження пробного інтерв'ю. Приємно було прочитати схвальні відгуки від представників компанії, і, як результат, кожний студент отримав сертифікат.

Студенти, які практикувались в компанії «Українські інформаційні технології», мали можливість отримати досвід командної розробки. Проєкт, що розроблювався, був поділений між виконавцями. Сам проєкт був розміщений в GitHub.

Дякуємо нашим партнерам за надану можливість. Сподіваємось на подальшу співпрацю.

Керівник виробничої практики, Баранова Т.А.
Зав. кафедри, Голуб Б.Л.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook