Черевашко Денис Ігорович
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»
Тема дослідження: Підвищення ефективності процесу і розробка обладнання дистиляції при виробництві безалкогольного пива.
Науковий керівник: завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, д.т.н., професор Сухенко Владислав Юрійович
Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2019 – 15.09.2023 рр.
ПУБЛІКАЦІЇ
ДРУКОВАНІ ТЕЗИ, ДОПОВІДІ ТА ІНШІ МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЙ
1. Черевашко Д.І., Мєдвєдєва Н.А. Забезпечення процесу проведення енергоаудиту // Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя: Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ. 2018. Т. 1. – С. 293.
2. Черевашко Д.І. Основні критерії встановлення якості пива. Програма VIII міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 17-18 квітня 2019 року, м.Київ, 2019-С. 23.
СПИСОК ОПУБЛІКОВАНИХ ПРАЦЬ
Статті у наукових фахових виданнях
1. Мєдвєдєва Н.А., Черевашко Д.І., Волинець А.В. Механізм ефективного використання енергетичних ресурсів // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2018. – № 1 (108). – С. 58-68.
2. Мєдвєдєва Н.А., Черевашко Д.І., Волинець А.В. Шляхи підвищення енергоефективності підприємств харчової промисловості // "Науковий вісник НУБіП України. Серія: Біоресурси і природокористування 10, № 1-2 (2018). – С.124-128.
3.. Черевашко Д.І. Проблеми інтенсифікації процесу дистиляції при використанні контактних пристроїв. Збірник наукових праць «Новітні технології» Випуск 1(8) 2019 Київ. Приватний вищий навчальний заклад«Університет новітніх технологій».
4. Черевашко Д.І. Роль пива в сучасній ієрархії слабоалкогольних напоїв. Збірник наукових праць «Новітні технології» Випуск 2(9) 2019 Київ. Приватний вищий навчальний заклад «Університет новітніх технологій».