Дудченко Владислав Володимирович


Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: "Науково-технічне забезпечення виробництва пектиномісних паст і харчових продуктів на їх основі".

Науковий керівник: завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, д.т.н., академік, професор Сухенко Юрій Григорович

 

Термін навчання в аспірантурі: 27.09.2016-27.09.2020 рр.

 


ПУБЛІКАЦІЇ

ДРУКОВАНІ ТЕЗИ, ДОПОВІДІ ТА ІНШІ МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЙ

1.Тези «Виготовлення Пектиновмісних Харчових Продуктів Радіопротекторної Дії для Лікувально-Профілактичного Харчування» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко - збірник праць за підсумками Всеукраїнської Науково-Практичної Інтернет-Конференції Молодих Учених “Сучасний Стан І Перспективи Розвитку Аграрного Сектору України” 19–20 жовтня 2016 р. м. Дніпро, 2016 – 179 с.

2.Тези «Аналіз дефектів та причин їх виникнення при виробництві ковбасних виробів» В.В. Дудченко, Н.Я. Дудченко, О.А. Штонда - збірник праць за підсумками VI Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», м. Київ 2016, 340 с.

3.Тези «Забезпечення якості пектинів на пектиновмісних паст лікувально-профілактичного призначення» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко - збірник праць за підсумками колективної монографії за матеріалами XVI міжнародної науково-практичної конференції, «Сучасні Інформаційні Технології Управління Екологічною Безпекою, Природокористуванням, Заходами в Надзвичайних Ситуаціях » 3-4 жовтня 2017 року, м. Київ Пуща Водиця, 252 с. 

4.Тези «Прогресивна Технологія Виготовлення Пектиновмісних Паст» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, В.П. Василів, М.І. Пашечко - збірник праць за підсумками VІІ Міжнародної Науково-Практичної Конференції Вчених, Аспірантів і Студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 27-28 квітня 2017 р., 380 с.

5.Тези «Способи Iнтенсифікації Процесу Екстрагування Рідких Пектинових Продуктів» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, В.П. Василів - збірник праць за підсумками VІІ Міжнародної Науково-Практичної Конференції Вчених, Аспірантів і Студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 27-28 квітня 2017 р., 380 с.

6.Тези «Пектини І Їх Вплив На Здоров’я Людини» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко - збірник праць за підсумками VІІ Міжнародної Науково-Практичної Конференції Вчених, Аспірантів і Студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 27-28 квітня 2017 р., 380 с.

7.Тези «Забезпечення Харчової І Біологічної Цінності
Готових М’ясних Продуктів» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, М.М. Муштрук – збірник праць за підсумками Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя» Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2018. – 301с. Отримано сертифікат.

8.Тези «Інтенсифікація Процесу Виготовлення Пектиновмісних Паст» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, М.М. Муштрук – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019. Отримано сертифікат.

9.Тези «Vegetable Paste With Radioprotective Properties» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, М.М. Муштрук, В.П. Василів – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019.

10.Тези «Модифікація Ковбасного Фаршу Пектиновими Пастами з Гарбуза» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, М.М. Муштрук, В.П. Василів – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019.

 

СПИСОК ОПУБЛІКОВАНИХ ПРАЦЬ

Статті у наукових фахових виданнях

1.Стаття «Інтенсифікація виготовлення пектиновмісних паст» В.В. Дудченко, Ю.Г. Сухенко, М.М. Муштрук – в рамках Internftional Scientific Internet Conference Журнал SWORLD «Modern Scientific Idea» 26-30 жовтня 2017 р.

2.Стаття «Technological Supply оf Production оf Pumpkin Pectin Paste» Vladyslav Dudchenko, Yuriy Sukhenko, Volodymyr Vasiliv, Mikhailo Mushtruk, Lydia Korec’, Natalia Dudchenko. in the 8-th International Academic Congress «Science, Education and Culture in Eurasia and Africa», Paris, France, 10-12 April 2018 year, 272 p.

3.Стаття «Забезпечення якості пектиновмісних паст для продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення» Ю.Г. Сухенко, В.В. Дудченко, Л.І. Корець, Т.С. Кос., Національна Академія Аграрних Наук України Інститут продовольчих ресурсів, Продовольчі Ресурси, збірник наукових праць Випуск № 10, Київ – 2018, 280 с.

4.Стаття «Біологічна Цінність Варених Ковбас З Добавкою Пшеничної Клітковини З Пектином Гарбуза»,  Сухенко Ю.Г., Сухенко В.Ю., Корець Л.І., Дудченко В.В. Міністерство Освіти І Науки України Приватний вищий навчальний заклад «Університет новітніх технологій» журнал Новітні Технології, Збірник наукових праць, Випуск 2(9),  Київ 2019.

5.Стаття «Нові Варені Ковбаси З Пшеничною Клітковиною Збагаченою Пектином Гарбуза » Сухенко Ю. Г., Корець Л. І., Дудченко В. В., Кос Т. С., Національна Академія Аграрних Наук України Інститут Продовольчих Ресурсів Журнал Продовольчі Ресурси Збірник Наукових Праць № 13 Kyiv – 2019, 302 с.

6.Стаття «Пшенична клітковина з пектином гарбуза у технології варених ковбас» Сухенко Ю. Г., Муштрук М.М., Корець Л. І., Дудченко В. В., журнал Продовольча індустрія АПК, випуск 5-6, 2019 р.

7.Стаття «Механизация процесса филетирования черноморского бычка», Сухенко Ю. Г., Муштрук М.М., Дудченко В. В.,журнал Продовольча індустрія АПК, випуск 5, 2017 р.

8.Стаття «Обеспечение долговечности насосов рыбоконсервных заводов», Ю.Г. Сухенко, В.Ю. Сухнеко, М.М. Муштрук, З.А. Бурова, В.В. Дудченко, 2017, Науковий вісник НУЮіП України, Серія: Техніка та енергетика АПК, том 275. 

9.Стаття «Production of pumpkin pectin paste», Yuriy Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Volodimir Vasyliv, Vladislav Sukhenko, Vladislav Dudchenko, Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, Lutsk, 2019/6/11.

 

СПИСОК ПУБЛІЧНИХ ЗАХОДІВ, ДЕ БРАВ УЧАСТЬ

1.Участь у роботі науково-практичного семінару «Сучасні аналітичні методи лабораторної діагностики при виробництві продукції АПК в умовах конкуренції на міжнародних ринках», який відбувся у рамках ІХ Ювілейної Міжнародної виставки LABComplEX Аналітика. Лабораторія. Біотехнологія. HI-TECH. – 19.10.2016р., отриманий сертифікат учасника.

2.Участь у роботі Всеукраїнської Науково-Практичної Інтернет-Конференції Молодих Учених “Сучасний Стан І Перспективи Розвитку Аграрного Сектору України” 19–20 жовтня 2016 р. м. Дніпро, отриманий сертифікат учасника.

3.Пройшов курс з 26.09.2016 по 12.10.2016 р. підвищення кваліфікації працівників: «Використання хмарних сервісів Microsoft у навчальному процесі», отриманий сертифікат.

4.Участь у конференції «XVI Міжнародної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів, Актуальні проблеми ветеринарної медицини». – 19-20 квітня 2017 року., отримано сертифікат.

5.Участь у VІІ Міжнародної Науково-Практичної Конференції Вчених, Аспірантів і Студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 27-28 квітня 2017 р., отримано диплом.

6.Участь у VІІ Міжнародної Науково-Практичної Конференції Вчених, Аспірантів і Студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 27-28 квітня 2017 р., отримано сертифікат.

7.Участь у  роботі Internftional Scientific Internet Conference SWORLD «Modern Scientific Idea» 26-30 жовтня 2017 р., отримано диплом.

8.Пройшов курс з 20.09.2017р. м. Київ підвищення кваліфікації працівників від компанії Phenomenex: «Seminar Reversed Phase HPLC Method Development», отриманий сертифікат.

9.Участь у роботі науково-практичного семінару «Сучасні аналітичні методи лабораторної діагностики при виробництві продукції АПК в умовах конкуренції на міжнародних ринках», який відбувся у рамках ІХ Ювілейної Міжнародної виставки LABComplEX Аналітика. Лабораторія. Біотехнологія. HI-TECH. – 17.10.2017р., отриманий сертифікат учасника.

10.Пройшов курс з 19.12.2017 по 22.12.2017р. підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників: «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science», отримано сертифікат.

11.Пройшов курс з 08.02.2018р. м. Київ підвищення кваліфікації працівників від компанії Phenomenex: «Seminar HPLC Troubleshooting», отриманий сертифікат.

12.Участь у роботі in the 8-th International Academic Congress «Science, Education and Culture in Eurasia and Africa», Paris, France, 10-12 April 2018 year, отримано сертифікат.

13.Участь у роботі IV Міжнародній конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування», 25-27 квітня 2018 рік, Київ, НУБІП України, отримано сертифікат.

14.Участь у  роботі  Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя» 23-25 травня 2018 р. Отримано сертифікат.

15.Участь у VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 17-88 квітня 2019 р., отримано сертифікат.

16.Участь у VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», 17-88 квітня 2019 р., отримано диплом.

17.Отримано патент на корисну модель № 134537 «Варені ковбаси з додаванням пектиновмісної пасти з гарбуза» 27 травня 2019 р. 

18.Участь у роботі конференції, Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, Lutsk, 2019/6/11, отримано сертифікат.