Урочиста церемонія вручення дипломів студентам ОС «Бакалавр» факультету інформаційних технологій НУБіП України

June 28, 2024
28 червня 2024 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України. Цього року випускниками стали 233 студенти, з яких 216 навчалися на денній формі навчання та 17 - на заочній.
Ведучі заходу привітали всіх та зазначили , що хоча навчання проходило в складних умовах, але випускники продемонстрували стійкість та єдність. Подякували захисникам України серед яких є студенти та викладачі факультету ІТ НУБіП України, які, ризикуючи своїм життям, дають нам можливість здобувати знання та будувати своє майбутнє.
Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів.
Ректор університету, доктор економічних наук, професор Вадим Анатолійович Ткачук, привітав випускників та побажав їм успіхів у подальшому житті.
 
 
Декан факультету інформаційних технологій, доктор педагогічних наук, професор Глазунова Олена Григорівна звернулася до випускників з вітальним словом. Вона підкреслила важливість здобутих знань та навичок, а також закликала бути гідними фахівцями та творити добро.
Перших на сцену запросили студентів спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», наголосивши, що кафедра економічної кібернетики є найстарішою кафедрою на факультеті і була започаткована ще в 60-х роках минулого століття, проте не втратила своєї актуальності і сьогодні.
 
Завідувач кафедри економічної кібернетики, кандидат економічних наук, доцент Володимир Віталійович Харченко також привітав випускників кафедри і сказав їм добрі напутні слова.
Для вручення дипломів студентам на сцену було запрошено ректора університету – Ткачука В.А., а також декана факультету – Глазунову О.Г., завідувача кафедри – Харченко В.В., куратора академічної групи – Рогозу Н.А.
 
 
 
До випускників звернулася наставник академічної групи Рогоза Наталія Анатоліївна з напутнім словом, наголошуючи на важливості знань і навичок, які студенти здобули під час навчання та побажала їм успіхів у всіх починаннях.
 
 
Вітаємо випускників факультету інформаційних технологій НУБіП України, зокрема кафедри економічної кібернетики, з успішним завершенням важливого етапу в житті!
 
Володимир Харченко,
Наталія Рогоза,
Людмила Галаєва,

Сніжана Маркелова, студентка 1-го курсу Екк 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook