Враження першокурсників про навчальну практика зі вступу до фаху

June 27, 2024
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 

У здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент триває навчальна практика зі вступу до фаху. Проходження навчальної практики є важливим етапом у професійному розвитку студентів. Це дозволяє нам закріпити та поглибити знання, які були отримані на лекціях та  заняття упродовж першого року здобуття освіти.

Студенти 4,5,6,7 групи 1 курсу активно працюють над виконанням завдань. Цікаво було робити SWOT-аналіз своїх особистих якостей, які потрібні   майбутнім управлінцям. Ми визначили свої сильні сторони, спланували, що потрібно зробити, щоб перетворити свої слабкі сторони у можливості.  Здійснюючи такий аналіз, ми вкотре переконались, що обрали правильну для себе спеціальність.


Під час практики ми здійснили робили характеристику особисто знайомих нам або відомих на весь світ менеджерів, дослідивши його шлях до успіху, сильні сторони, які допомогли йому в досягненні цілей. Завдяки цьому ми створили взірцевий образ для наслідування та визначили, яких компетентностей та знань нам потрібно набути, щоб стати успішними. 

Також відвідали студентський центр «IQ-простір», де детально  ознайомилися із структурою, функціями студентського самоврядування та можливостями розвитку своїх творчих здібностей.

https://www.instagram.com/reel/C8ZygYNtLOG/?igsh=MTlzZ2xrYjBwa2wyNw%3D

 https://www.instagram.com/f.a.m_nubip?igsh=MWh5NzI3ajZhcm82ZQ%3D%3D&utm_source=qr

Нещодавно відвідали воркшоп з комунікації «Що він мав на увазі?» Олега Тюріна. Ми дізнались як правильно комунікувати, краще розуміти співрозмовника. Ці навички сприятимуть кращому розвитку власної комунікабельності і точно стануть в пригоді в нашій управлінській діяльності.

Упродовж другого тижня навчальної практики працюємо над створенням профорієнтаційного матеріалу для абітурієнтів, розробляючи буклети та знімаючи відеоролики. 


Також паралельно почали працювати над написанням звіту. 

У цьому нам дуже допомагає керівник навчальної практики Віра Михайлівна Бутенко, професор кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД. Вона чітко пояснила вимоги до написання та критерії оцінювання нашої роботи. Віра Михайлівна завжди з нами на зв’язку, відповідає на будь-які наші питання, допомагає у вирішенні проблем.


Олександра Плис, Марина Мазур, 

здобувачі вищої освіти зі спеціальності «Менеджмент»


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook