Успішний захист бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності 051 «Економіка» (освітні програми "Економічна кібернетика" та «Цифрова економіка»)

June 18, 2024
17 червня 2024 році на факультеті інформаційних технологій відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» (освітні програми «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка»).
До складу комісії входили:
Голова комісії – Вдовиченко Наталія Михайлівна, д.е.н., професор, завідувач кафедри глобальної економіки НУБіП України
Члени комісії:
Харченко Володимир Віталійович, в.о завідувача кафедри економічної кібернетики, к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики НУБіП України;
Кравченко Володимир Миколайович, д.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики НУБіП України;
Клименко Наталія Анатоліївна, к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики НУБіП України, заступник декана факультету;
секретар комісії: Рогоза Наталія Анатоліївна, к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики НУБіП України.
Перед початком захисту Наталія Михайлівна та Володимир Віталійович привітали здобувачів вищої освіти з важливим днем у їхньому житті та побажали всім успішного захисту, а комісії – плідної роботи.
 
Тематика бакалаврських кваліфікаційних робіт різноманітна, цікава та актуальна. Студенти досліджували актуальні питання, що присвячені аграрному сектору України, моделюванню розвитку та інвестиційної привабливості ІТ-сектору України, моделюванню та прогнозуванню демографічних тенденцій України з урахуванням обтяжень повномасштабної війни, моделюванню та прогнозуванню цін на криптовалютні фінансові активи.
Цікавими були роботи з аналітики глобальних змін на ринку праці: ключові тенденції та вплив штучного інтелекту, моделювання макроекономічної стабільності та перспектив розвитку в умовах кризи, моделюванню споживацької поведінки в контексті повномасштабної війни. Ряд робіт було присвячено аналізу та моделюванню ринків сільськогосподарської продукції.
Захист робіт відбувався в очному та дистанційному форматах. Кожен здобувач презентував власні дослідження та успішно відповідав на запитання аудиторії. Всього успішно захищено 23 бакалаврські роботи. Результати обговорення екзаменаційної комісії підтвердили, що всі наші випускники здобули високий рівень знань та необхідний набір компетентностей.
Колектив кафедри економічної кібернетики вітає випускників першого рівня вищої освіти з успішним захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт! Бажаємо вам успіхів при складенні ЄВІ та іспиту з фахових дисциплін та чекаємо вас на кафедрі для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти!
 
в.о. завідувача кафедри економічної кібернетики
Володимир Харченко

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook