Зустріч випускників-кібернетиків на факультеті інформаційних технологій

5 June 2024, 16:26
Вже не перший раз факультет ІТ радо приймає в своїх стінах випускників спеціальності Економічна кібернетика. Так, 01 червня згадати приємні моменти студентського життя, зустрітися з юністю, поділитися досвідом та успіхами, познайомитися з здобутками факультету завітали випускники, які 44 роки тому теж були на вістрі прогресу та комп’ютеризації.
Сергій Кваша, проректор НУБІП України, наш кібернетик привів своїх колишніх одногрупників до нас на факультет.
Олена Глазунова, декан факультету, радо зустріла гостей, познайомила з досягненнями та перспективами розвитку і провела екскурсію навчальними лабораторіями які уже, звичайно, стали зовсім іншими і приємно вразила гостей.
Затамувавши подих, всі уважно роздивлялися обладнання та відзначали величезний прогрес в освіті, технологіях, матеріальному забезпеченні.
Неприхована цікавість гостей була до всього: від музейних експонатів колишньої обчислювальної техніки до найсучасніших технологій та розробок з використанням ШІ.
До спілкування та обговорення долучилися наш добрий знайомий та частий гість факультету Іван Заєць, завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко, які, до слова, теж випускники відділення Економічної кібернетики.
Із особливим трепетом та теплотою пройшла зустріч. Ми раді зустрітися та спілкуватися з колишніми випускниками, колегами, які зберігають наступність, традиції, дружні й ділові відносини між поколіннями випускників нашого університету та факультету.

Наталія Клименко,
заступник декана факультету інформаційних технологій
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook