УСПІШНИЙ ПЕРШИЙ РІК НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОЇ КІБЕРНЕТИКИ НУБІП УКРАЇНИ

June 13, 2024
Студенти факультету інформаційних технологій, спеціальності «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) успішно завершили свій перший рік навчання. За цей рік вони не тільки здобули значні академічні знання, але й активно брали участь у різноманітних заходах, що зробили початок студентського життя яскравим і незабутнім.
-Академічні  та спортивні досягнення групи
Перший рік навчання був насичений інтенсивними заняттями, лабораторними роботами , проектами та спортивними заходами. Кібернетики активно проявили себе у економічних дисциплінах, що є не від`ємною частиною ОПП «Економічна кібернетика»,а саме написання тез, створення презентацій та інше. Студенти групи активно долучалися до спортивних змагань, таких як : перетягування канату, легкоатлетичний крос, футбол, доджбол та багато іншого, що  проходило на рівні університету та факультету.     
 
Незважаючи на навчальні навантаження, студенти ОПП "Економічна кібернетика" активно брали участь у студентських заходах університету та факультету ІТ.
 
 
 
 Серед подій, що найбільше запам’яталися:
 
- Посвята у Студенти: 14.08.2023 відбулася урочиста церемонія, де першокурсники отримали символічний ключ від знань і були офіційно прийняті в студенти НУБіП.
 
 
 
-Дебют першокурсника : святковий захід, де студенти змогли продемонструвати свої таланти та здібності роботи у команді і насолодитися атмосферою гарного настрою та позитиву . Група зайняла почесне 3 місце.
 
Благодійні заходи : студенти  брали участь у різних благодійних проектах , допомагали в організації заходів, де всі кошти йшли на допомогу ЗСУ:
   
 
Активний відпочинок: Під час навчання кібернетики не забували про свій емоційний стан, тому разом з куратором групи гуляли на свіжому повітрі та відвідували різні заходи для отримання позитивних емоцій та дослідження нових місць у Києві.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Завершення першого року навчання – це лише початок довгого і цікавого шляху. Студенти  економічної кібернетики НУБіП України вже планують нові проекти, участь у різних науково-дослідницьких проектах, що дозволить їм не тільки здобути нові знання, а й застосувати їх на практиці.
   
Перший рік навчання пройшов успішно! Попереду багато нових знань та 1-ша в студентському житті навчальна практика, яка обов`язково пройде у затишній та дружній атмосфері, завдяки активності та цілеспрямованості студентів, підтримці викладачів і невичерпному ентузіазму.
Попереду ще багато цікавих викликів і досягнень, і ми впевнені, що студенти факультету інформаційних технологій ОПП "Економічна кібернетика" з гідністю подолають всі перешкоди на своєму шляху до професійного зростання.
Отже, підводячи підсумки, можна впевнено сказати, що цей рік був насичений як навчальними, так і поза навчальними подіями, що сприяли всебічному розвитку юних кібернетиків.
 
Щиро вітаємо всіх першокурсників з успішним завершенням навчального року та бажаємо подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності!
 
Куратор групи Людмила Галаєва,
Студентка Сніжана Маркелова

  

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook