Легкоатлетичний крос до Дня Університету!

May 24, 2024
Студенти факультету інформаційних технологій взяли активну участь у щорічному легкоатлетичному кросі "Голосіївське кільце", що проводиться з нагоди 126-ї річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України).
Цей захід став важливою подією для університетської спільноти, об’єднуючи студентів різних факультетів у спортивному змаганні та з метою акцентувати увагу на здоровому способі життя.
Активну участь у заході прийняли першокурсники освітньої програми "Економічна кібернетика" Маляренко Ростислав і Носко Владислав. Кібернетики продемонстрували високий рівень спортивної підготовки та жагу до перемоги, зробивши помітний внесок у командний дух свого факультету.
Дякуємо хлопцям за участь і позитивні емоції!
 
 
Змагання "Голосіївське кільце" є не лише спортивною подією, але й важливою складовою університетської культури, що сприяє формуванню міцних дружніх відносин серед студентів та викладачів. Цього року захід вкотре підтвердив свою популярність, зібравши велику кількість учасників та вболівальників.
Участь студентів факультету інформаційних технологій у кросі підкреслює важливість поєднання академічних знань та фізичної активності, що є запорукою всебічного розвитку молоді!
 
Куратор групи Людмила Галаєва
Студентка Сніжана Маркелова
 
 

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook