Публічна презентація дисертації здобувача доктора філософії Романа Золотухи на засіданні наукової ради факультету ІТ

May 28, 2024

24 травня 2024 року відбулось чергове засідання наукової ради факультету інформаційних технологій НУБіП України. Першим питанням порядку денного був розгляд наукових результатів дисертації здобувача доктора філософії Золотухи Романа Андрійовича на тему "Інформаційні технології формування адаптивних команд для реалізації ІТ проєктів" (згідно з розпорядженням № 185 від 15 травня 2024 року за підписом проректора з науково-педагогічної роботи).

Здобувач ґрунтовно довів актуальність теми свого дослідження та змістовно презентував відповідні науково-практичні наробки. Варто зазначити, що презентація викликали жвавий інтерес серед присутніх. Дисертанту було адресовано багато дискусійних питань, порад і рекомендацій з боку членів наукової ради. При цьому в обговоренні активну участь прийняв запрошений спеціаліст в галузі інформаційних технологій – професор Андрій Миколайович Гуржій.

Відповіді дисертанта на запитання учасників засідання наукової ради виявили високий рівень експертності та глибоке розуміння теми і проблематики. Призначені експерти професор Валерій Анатолійович Лахно і доцент Вадим Вікторович Шкарупило оголосили позитивні висновки щодо дисертації Золотухи Романа Андрійовичу. Науковий керівник, професор Олена Григорівна Глазунова, висловила впевненість у значущості представленої роботи для сучасної сфери ІТ, відзначила творчий підхід аспіранта до вирішення наукових завдань з використанням аналітичного інструментарію.

Наукова рада одноголосно схвалила результати дослідження здобувача доктора філософії Романа Золотухи, рекомендувала дисертацію до подальшого її проходження та побажала успіхів молодому вченому.
 

Володимир КРАВЧЕНКО
заступник декана факультету
інформаційних технологій з наукової роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook