Ректорат: екзаменаційна сесія та підготовка до відзначення 126-річниці університету

May 27, 2024
  27 травня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Поточний тиждень насичений важливими подіями – засідання вченої ради, вибори ректора, День університету та заходи, пов’язані з його відзначенням. В університеті триває екзаменаційна сесія, а для студентів 4 курсу вона вже завершується.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про результати візиту до університетів-партнерів з Польщі, де відбулися заходи в межах діяльності європейського альянсу університетів наук про життя. Триває реєстрація вступників до аспірантури, які планують складати ЄВІ – на сьогодні висловили бажання приєднатися до наукової родини 1558 осіб.

 

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про засідання вченої ради, яке відбудеться 29 травня о 14 годині.

  

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко закцентував на звітній кампанії, підготовці нових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування.

  Директор Студентського містечка Сергій Стецюк зупинився на ситуації в кампусі, підготовці кімнат для студентів нового набору, закупівлях м’якого інвентарю.
  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко доповів про перебіг екзаменаційної сесії студентів заочної форми навчання.

  Радник ректора Дмитро Войтюк проінформував про зустріч випускників 1977 року факультети механізації сільського господарства.
  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка доповів про хід реєстрації вступників до магістратури на складання ЄВІ. Станом на сьогодні понад 2000 випускників бакалаврату університету вже зареєструвалися, ще 300 – це випускники інших закладів вищої освіти.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко зупинився на організації відпускної кампанії науково-педагогічних працівників. На вченій раді розглядатимуться кадрові питання за результатами конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.
  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про стан заготівлі сіна та зеленої маси. В господарствах на практиках перебувають студенти факультетів агробіологічного, механіко-технологічного, землевпорядкування, ветеринарної медицини, ННІ лісового та садово-паркового господарства.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про виплату академічної стипендії, стан надходжень від сплати за навчання та проживання в гуртожитках.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення формування вартості навчання для студентів нового набору. Надійшли кошти, передбачені формульним розподілом, затверджений їхній розподіл.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на реалізації проекту з облаштування інклюзивного середовища в університеті. Тривають роботи з ремонту мереж на території університету, вживаються додаткові заходи щодо встановлення резервних джерел живлення для навчального корпусу №1. Розробляються пропозиції щодо повної заміни ліфтів в гуртожитках.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха закцентувала на екзаменаційній сесії, практиках студентів, виготовленні дипломів про освіту тощо.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Тонсі – контролювати перебіг сесії, організовано провести вибори ректора з дотриманням чинного законодавства, завершити реєстрацію на складання ЄВІ. Оксані Барановській – забезпечити проведення засідання вченої ради та наради з планування 04 червня. Сергію Кваші – супроводжувати заходи з відзначення 126-річниці університету.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook