Чергова зустріч 11 групи 3 курсу з наставником групи

16 May 2024, 17:58

 

16 травня 2024 року у студентів 11 групи 2 курсу відбулись чергові збори з наставником групи Григорієм Бойко. Спілкування із студентами групи є уже важливим у теперішні важкі часи. Студенти та наставник групи знаходяться постійно на зв’язку.

Наставник групи Григорій Бойко розповів студентам останні новини з життя університету і факультету. Акцентували увагу питанням відвідування пар під час змішаного навчального процесу. Обговорили також питання заборгованостей у студентів за минулий семестр з навчальних дисциплін та майбутніх екзаменів і заліків.

Було наголошено, що студенти мають зосередити свою увагу на освітньому процесі, та сконцентрувати зусилля на відмінному закінченні навчального другого семестру. Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо графіка залікової та екзаменаційної сесії й обговорили ряд організаційних питань. Своєчасна підготовка до заліків та екзаменів є запорукою їх успішної здачі.

Також було розглянуто інші важливі питання. Це стосується вчасної подачі додаткових балів, дотриманні правил поведінки у гуртожитку і на території університету.

Григорій Бойко,
наставник студентів 3 куру 11 групи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook