Факультет інформаційних технологій - активний учасник XIII Фестивалю студентської науки НУБіП України - 2024 року

18 May 2024, 9:55

Напередодні щорічного Дня науки в України, який усі освітяни та науковці нашої держави та нашого університет зокрема, відзначатимуть 18 травня 2024 року відбулася низка наукових подій. Так, на факультеті інформаційних технологій НУБіП України пройшли наукові конференції викладачів, аспірантів та студентів, семінари, олімпіади та інші цікаві події.

Визначною подією у рамках відзначення Дня науки в університеті та на факультеті відбулося заключне засідання XIII Фестивалю студентської науки, яке пройшло 15 травня 2024 року. Відкрили засідання проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха та голова ради молодих вчених університету Наталія Грищенко. 27 кращих гуртків із 246 їх загальної кількості університету та його підрозділів представляли свою роботу. Від факультету інформаційних технологій активну участь у цій події взяв доктор філософії, асистент кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Володимир Назаренко, який є новопризначеним головою спілки молодих вчених факультету.

Зазначимо, що на сьогодні на факультеті інформаційних технологій значна увага наділяється студентській науковій роботі. Так, на сьогодні працюють 8 студентських наукових гуртків, до яких активно залучають студенти усіх спеціальностей та курсів факультету. Це такі гуртки, як: «ITeam», Програмування, «Моделювання і 3D-друк», «Кібертонус», «Інтернет речей» «Кібербезпека», “Основи програмування та ІТ” для майбутніх абітурієнтів» та «Актуальні проблеми автоматизації та управління». На засіданні була позитивно відзначена активна та продуктивна робота усіх наукових студентських гуртків нашого факультету та його кафедр.

Так, І місце серед наукових гуртків Університету здобув «Гурток з програмування» кафедри комп’ютерних наук, керівником якого є Белла Голуб – завідувач кафедри комп’ютерних наук, староста гуртка Діана Мамонтова. Також позитивно були відзначені студентський гуртки нашого факультету, кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки, завідувач Дмитро Касаткін: «Інтернет речей», який очолює доцент Семен Волошин, а старостою гуртка є Артур Чернюк та гурток «Кібербезпека» на чолі з професором Валерієм Лахно. Не залишися без уваги та похвали і робота усіх інших студентських гуртків.

Тож, напередодні Дня науки побажаємо студентам факультету та нашої кафедри активному долучатися до студентської наукової роботи, де здобувати нові знання, та здобувати нові перемоги


Володимир Назаренко,
асистент кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook