Завершення конкурсу художнього плаката: відкриття культурних горизонтів через англійську мову

3 May 2024, 13:25

У рамках проєкту Голосіївської весни 2024 та Тижня англійської мови в НУБІП відбувся захоплюючий Конкурс Художнього Плаката, організований кафедрою англійської філології. Цей захід не лише відобразив творчий потенціал наших студентів, а й відкрив нові перспективи для вивчення англійської мови та поглиблення розуміння культурних аспектів англомовних країн.


 

Студенти із різних факультетів, особливо першокурсники гуманітарно-педагогічного та економічного факультетів, з великим захопленням долучилися до підготовки своїх проектів, розкриваючи цікаві та маловідомі аспекти культури та літератури англомовних країн.

Важливо підкреслити, що подібні творчі заходи стимулюють студентів до активного вивчення англійської мови та допомагають розширити їхні знання про світову культуру. Крім того, вони сприяють розвитку творчих та комунікативних навичок, що є надзвичайно важливими в сучасному світі.

 

Захід був успішно проведений під керівництвом старшого викладача кафедри англійської філології Індіри Ренської, яка зробила значний внесок у організацію та підтримку творчого натхнення учасників конкурсу.

 

Дякуємо всім студентам, які взяли участь у цьому заході, а також всім, хто підтримував їх та виявляв інтерес до цього заходу. Нехай цей конкурс буде лише початком невичерпного джерела нових знань та вражень!

З побажанням подальших успіхів та творчих досягнень!

З повагою,

колектив кафедри англійської філології*

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook