Науково-дослідницька робота в студентському науковому гуртку «Мікробіологія продуктів тваринництва»

May 5, 2024

   Студентський науковий гурток «Мікробіологія продуктів тваринництва» продовжує свою активну діяльність у 2024 році завдяки студентам, які бажають займатися науковою роботою по дослідженню нормальної мікрофлори різноманітних харчових продуктів, їх мікробіологічної безпеки, збудників харчових токсикоінфекцій, тощо. В умовах мікробіологічної лабораторії кафедри, під час роботи, студенти набували практичних навичок, щодо виділення та ідентифікації різних видів мікроорганізмів, застосовуючи необхідні методи: приготування суспензій та мікроскопічних препаратів із досліджуваних зразків (м’яса, риби, молочних продуктів, допоміжних матеріалів виробництва, тощо), посів на живильні середовища, з метою виділення мікробної культури, визначення морфології та культуральних властивостей мікроорганізмів, аналіз та інтерпретація отриманих результатів.

   Крім того, представник гуртка, студентка 2 курсу 6 групи ФВМ Ященко Анастасія взяла участь у  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. На конкурс була представлена робота за темою: «Що варто знати про правець».

   Члени гуртка прагнуть ділитися цікавими новинками із своїх досліджень, з іншими студентами, які мають подібний інтерес, та розвивати свої наукові навички і здібності в групі з однодумцями.

Керівник гуртка Марія Мельник

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook