ПРОФОРІЄНТАЦІЯ КАФЕДРИ ТРИВАЄ

29 April 2024, 0:00

 Доцентом кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого Валерієм Цвіліховським проведений профорієнтаційний захід  у Великоснітинському ліцеї Фастівської міської ради Київської області щодо вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України на факультет ветеринарної медицини.

Під час бесіди Валерій Цвіліховський зосередив увагу на виборі професії, де були відмічені переваги фахівця ветеринарної медицини в різних сферах народного господарства. Це лікувальна та діагностична справа, контроль якості та безпеки харчової продукції, інспекторська діяльність та військова ветеринарна служба.

Було детально викладено переваги навчання в НУБіП України, що включають: статус національного і дослідницького університету; ступенева освіта; програми академічної мобільності студентів; можливість отримати подвійний диплом; закордонні практики; навчання іноземними мовами; зручне розташування студентського кампусу; розвинена інфраструктура; активне та цікаве студентське життя; спорт і оздоровлення; перспективи працевлаштування.

Валерій Цвіліховський зупинився на правилах прийому на навчання до НУБіП України у 2024 р. (https://nubip.edu.ua/node/30), інформації випускникам шкіл (https://nubip.edu.ua/node/30), де зачитав перелік документів, перелік предметів НМТ (ЗНО), термін вступної компанії.

Наголошено на важливості пріоритетності за подачі заяви вступником, який претендує на місця державного замовлення. Це означає, що показник пріоритетності 1 (один) має найвищу захищеність для вступника, що вступає на спеціальність у вибраний університет і не підлягає зміні.
Презентовано  електронну сторінку факультету ветеринарної медицини, де учні змогли подивитися інформацію та відеоролики про життя факультету.
В кінці зустрічі присутніх запрошено відвідати факультет ветеринарної медицини та більш детально ознайомитись із можливостями навчання.
Щиру вдячність висловлюємо за організацію зустрічі з учнями Великоснітинського ліцею директору Мелешко Валентині Василівні.
 
Доцент кафедри біохімії і
фізіології тварин ім.
акад. М.Ф. Гулого

Валерій Цвіліховський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook