Відкрите заняття з дисципліни «Географія», на тему: «Глобальна економіка»

April 25, 2024

 

125 квітня Людмила Дворська у групі К-21, провела відкрите заняття в стилі прес-конференції з географії на тему: «Глобальна економіка».

Учасники прес-конференції представили різноманітні точки зору на питання глобалізації економіки, зосереджуючись на її позитивних і негативних наслідках для різних країн та України. Зокрема, були розглянуті аспекти міжнародної торгівлі, роль міжнародних організацій у регулюванні економічних процесів, а також вплив технологічних інновацій на структуру світової економіки.

234578910

Важливою частиною прес-конференції були питання від студентів-журналістів, які сприяли глибшому розумінню теми та розкриттю нових аспектів дискусії. Взаємодія між учасниками стимулювала критичне мислення та аналітичні здібності, дозволяючи кожному студенту зануритися в складність та різноманітність глобальної економіки.

Загальний висновок  прес-конференції полягав у тому, що розуміння глобальної економіки вимагає комплексного підходу та постійного оновлення знань, оскільки ця галузь постійно змінюється під впливом різних факторів. Такий формат заняття дозволив кожному здобувачу освіти отримати цінний досвід та перспективу на майбутнє в глобальній економіці.

Враження від відкритого занять були насиченими та пізнавальними. Вивчення взаємозв'язку між географічними об'єктами та економічними процесами, що відбуваються в світі, відкрило для здобувачів освіти нові горизонти розуміння сучасної економічної динаміки. Перед студентами відкрилися широкі можливості взаємодії зі спікерами та активними обговореннями ключових аспектів глобальної економіки.

Маріанна МИХАЙЛИШИН,
викладачка вищої категорії, викладачка-методистка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook