Участь гуртка «Маркетинг» у Дні відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів

19 April 2024, 22:38

    Сьогодні, 18 квітня 2024 р. в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся день відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів. Абітурієнти мали змогу прийняти участь як очно, так і дистанційно.

    Науково-педагогічні працівники кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гераймович Віолета, Рябчик Алла та члени гуртка «Маркетинг» також взяли участь в цьому дійстві, проводячи профорієнтаційні заходи з абітурієнтами з Ірпінського фахового коледжу, Боярського коледжу екології і природних наук, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової НУБіП України.

 

     Після вітального слова ректора університету та інформації секретаря приймальної комісії про вступну кампанію, абітурієнтам була проведена екскурсія членами гуртка «Маркетинг» територією університету, що знаходиться в чудовій лісо-парковій зоні і вважається самим тихим і зеленим місцем столиці, з чистим повітрям та прекрасним пейзажем, має власний ботанічний сад з унікальними цікавинками, а також гарний стадіон для поціновувачів спорту. Керівник гуртка Гераймович Віолета та Остапенко Марина, Черенкова Вікторія та інші члени гуртка провели профорієнтаційну роботу про освітні можливості і додаткові переваги навчання на спеціальності 075 «Маркетинг» серед майбутніх абітурієнтів.

     Пізніше відбулось знайомство з факультетом аграрного менеджменту та безпосередньо з кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі, де абітурієнтам більш детально надали інформацію про спеціальність 075 «Маркетинг», ознайомили з життям університету, зокрема було виділено інформаційний блок про студентське самоврядування університету і можливість самореалізації вже під час навчання. Гості мали можливість поспілкуватись з адміністрацією університету, викладачами та студентами.

З нетерпінням чекаємо побачити абітурієнтів у новому навчальному році
вже серед студентів Національного університету
біоресурсів і природокористування України!
До зустрічі!

 

Валерій БОНДАРЕНКО

завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook