КУРАТОРСЬКА ГОДИНА СТУДЕНТІВ 1 ГРУПИ 1 КУРСУ

April 15, 2024

     15 квітня 2024 року Юлія Григорівна Гаврилюк, наставник 1-ї групи 1-го курсу, знову зібрала ввірених їй студентів на кураторську годину.
     Під час воєнного стану важливим є спілкування із студентами групи. Постійно студенти і куратор групи знаходяться на зв’язку, переважно, за допомогою повідомлень у Telegram або Viber.

     На зустрічі наставник із студентами групи обговорили кілька ключових питань. Одним із центральних аспектів обговорення стала успішність групи протягом поточного семестру. Разом зі студентами розглянули результати проміжної атестації та можливі шляхи поліпшення навчального процесу.

     Юлія Григорівна підкреслила серйозність наслідків, які можуть виникнути внаслідок свідомого ігнорування відвідування занять.

     У заключній частині зустрічі були обговорені особливості майбутньої сесії та виробничої практики. Юлія Григорівна наголосила на важливості належної підготовки до екзаменів, також звернула увагу на можливості отримання додаткової підтримки та консультацій під час підготовки до сесії для кращого розуміння матеріалу та успішного його засвоєння.
      Без знань і умінь неможливо в майбутньому відновлювати, розбудовувати та розвивати економіку нашої держави, тому Юлія Григорівна оптимістично налаштувала своїх студентів на навчання.


Мирного неба нам та перемоги!

Юлія ГАВРИЛЮК

куратор 1-го курсу 1-ї групи
Марія ВОЙЦЕХІВСЬКА
студентка 1-го курсу 1-ї групи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook