Участь здобувачів освіти та викладачів кафедри у Cybersecurity meetup від KPMG Україна

April 1, 2024

28 березня 2024 компанія KPMG в Україні провела практичний івент у сфері кібербезпеки «Cybersecurity meetup» в ході якого Олексій Янковський керівник напряму консультаційних послуг у сфері цифровізації та кібербезпеки, KPMG в Україні та Геннадій Резніченко заступник директора, напрям консультаційних послуг у сфері кібербезпеки, KPMG в Україні та учасники івенту серед яких були спеціалісти з кібербезпеки, студенти та академічні дослідники обговорили наступні теми. 1. Виклики при впровадженні ризикоорієнтованого підходу; 2. Огляд моделі MITRE ATT&CK та її використання; 3. Побудова програми кількісної оцінки ризиків на основі MITRE ATT&CK.

В завершальній частині заходу було проведено практичний квіз серед усіх учасників переможцем став студент НУБіП 3 курсу спеціальності «Кібербезпека та захист інформацій» Ярослав МАТВЄЄВ, який є активним учасником гуртка "Кібербезпека".

Участь у "Cybersecurity meetup" від KPMG в Україні дозволила студентам та викладачам узнати багато нового про ризик-орієнтований підхід до кібербезпеки та модель MITRE ATT&CK.

Володимир МАТІЄВСЬКИЙ,
старший викладач кафедри комп'ютерних систем,
мереж та кібербезпеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook