Атестаційний екзамен зі спеціальності 075 "Маркетинг" студентами заочної форми навчання успішно складено

7 April 2024, 10:33

      Логічним процесом завершення навчання для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 075 «Маркетинг» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України є складання атестаційного екзамену. Атестаційний екзамен – це підсумковий контроль результатів навчання здобувача вищої освіти, які він повинен продемонструвати для підтвердження набуття ним компетентностей, визначених стандартом вищої освіти та освітньою програмою.

      Саме 4 квітня 2024 року студенти факультету аграрного менеджменту спеціальності 075 Маркетинг заочної форми навчання складали атестаційний екзамен.
     На підставі «Положення про екзаменаційні комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» і рішення вченої ради НУБіП України для проведення студентам першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» заочної форми навчання була створена та затвержена наказом ректора № 187 «З» від 11. 03.2024р. екзаменаційна комісія у складі: голова комісії - Балановська Тетяна Іванівна - завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, професор; члени комісії - Гальчинська Юлія Миколаївна – професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Барилович Олена Михайлівна - доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Нагорна Олена Вікторівна - доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Кальковська Ірина Олегівна – секретар комісії, асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

    Відкрила роботу комісії заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Федорівна Карпенко, яка ознайомила присутніх з наказом ректора щодо створення екзаменаційної комісії та побажала успішного складання підсумкової атестації.

      Атестаційний екзамен відбувався на базі навчальної платформи E-Learn та при присутності студентів у онлайн конференції за допомогою додатка Zoom, проте екзаменаційна комісія працювала у очному форматі. Випускники приступили до написання екзаменаційної роботи, яка складалася із тестових питань та двох задач.

     За результатами написано атестаційного екзамену зі спеціальності 075 «Маркетинг» студенти отримали позитивні результати, з яких 12,5 % серед студентів отримали оцінку «відмінно», 87,5 % написали екзамен на оцінку «добре».

 

     Щиро вітаємо студентів з успішним написанням атестаційного екзамену та чекаємо всіх на врученні дипломів бакалавра, який заплановано на 26 квітня.


Олена НАГОРНА
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook