Відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу Анатолія Шиша на тему "Аналіз трудового потенціалу"

27 March 2024, 15:00

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на економічному факультеті НУБіП України у весняному семестрі 2023-2024 навчального року 26 березня 2024 р. була проведена відкрита лекція к.е.н., доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Шишом Анатолієм Миколайовичем з дисципліни «Бізнес-аналіз». Лекція на тему «Аналіз трудового потенціалу підприємства» була прочитана студентам 3 курсу 4 групи економічного факультету ОС «Бакалавр» спеціальності «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу».

На занятті у форматі ZOOM-конференції були присутні в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу к.е.н., доцент Андрій Музиченко, д.е.н., професори кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина та Василь Савчук, к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк, к.е.н., доценти кафедри статистики та економічного аналізу Михайло Гузь, Оксана Макарчук, Олена Симоненко, Алла Чухліб, Тетяна Куць, Леся Воляк.

Актуальність теми, чітка наповненість змісту лекції, послідовність та насиченість прикладами, використання методів унаочнення, зокрема, логічних задач для обґрунтування відповідних положень лекції, сприяли підтриманню уваги та зацікавленості студентів протягом всього заняття.

Присутні студенти та науково-педагогічні працівники високо оцінили якість викладання, відзначили глибокий практичний досвід, високий організаційно-методичний та професійний рівень лектора.

 

Леся Воляк,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook