Зустріч студентів та завідувача кафедри маркетингу професора Валерія БОНДАРЕНКА з майбутніми випускниками навчальних закладів Київщини

March 26, 2024

 

     Для полегшення вибору університету та майбутньої професії 20-22 березня завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професор Валерій БОНДАРЕНКО разом зі студентським активом факультету провели ряд профорієнтаційних заходів для учнів старших класів Кучаківської ЗОШ ім. гетьмана Івана Сулими (с. Кучаків Бориспільського р-ну), Кагарлицького ліцею № 1 та Кагарлицького ліцею № 3 (м. Кагарлик Обухівського району).

     Професор Валерій Бондаренко презентував старшокласникам Національний університет біоресурсів і природокористування України, приділивши особливу увагу факультету аграрного менеджменту та спеціальності 075 «Маркетинг».

 

     Професор розповів учням про значні досягнення та здобутки кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, привабливі умови навчання на факультеті аграрного менеджменту, отримання державних стипендій та участь у міжнародних програмах. Присутні студенти поділилися враженнями та досвідом проживання в гуртожитках університету, організацією дозвілля в НУБіП України, можливостями наукових досліджень та здобуттям подвійних дипломів на базі НУБіП України та європейських університетів.

     Завідувач кафедри детально ознайомив присутніх з освітньою програмою «Маркетинг», особливостями і перевагами навчання на спеціальності 075 "Маркетинг", наголосив на актуальності і престижності професії маркетолога в сучасному бізнес-середовищі, розкрив перспективи та можливості майбутнього працевлаштування, а студенти поділилися враженнями від лекцій відомих практиків аграрного бізнесу, маркетингу та менеджменту, які постійно проводяться на базі факультету аграрного менеджменту.

     Також Валерій Михайлович розказав про вступну кампанію та умови вступу на спеціальність 075 Маркетингу у НУБіП України, продемонстрував відеоролики про кафедру, факультет та навчання, роздав інформаційні матеріали і запросив учнів на День відкритих дверей до університету на кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі.

     Зустріч була цікавою та насиченою: майбутні випускники навчальних закладів виявили інтерес до навчання в університеті, задали багато запитань та отримали на них ґрунтовні відповіді.

 

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі, адміністрація факультету аграрного менеджменту НУБіП України висловлює щиру подяку керівникам і вчителям відвіданих навчальних закладів за організацію зустрічі з випускниками та надану можливість провести профорієнтаційну роботу.

 

Алла РЯБЧИК,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook