Гостьова лекція із роботодавцем ПП "Західенергомонтаж"

March 27, 2024

 

26.03.2024 р. в рамках тижня циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін директором ПП «ЗАХІДЕНЕРГОМОНТАЖ» Андрієм ВІЦЕНТНИМ проведена гостьова лекція на тему: «Монтаж і експлуатація повітряних ліній електропередач» з групами Е-41, Е-31Ск, Е-31, Е-21Ск, Е-21, Е-11Ск.

2

34567

Основними напрямками роботи даної компанії є будівництво нових і реконструкції існуючих об'єктів енергетичної галузі, що включають монтаж і установку опор ліній електропередач, комплектних трансформаторів, проектні та пуско-налагоджувальні роботи. Він ноголосив, що компанія має великий досвід виконання електромонтажних робіт будь-якої складності та будь-яких обсягів. Завдяки високій кваліфікації співробітників, використання сучасної допоміжної техніки і устаткування і якісних матеріалів компанія гарантує тільки якісне виконання всіх видів робіт.

Всі роботи по монтажу і будівництва ЛЕП ведуться на підставі нормативних документів і державних стандартів з обов'язковим дотриманням правил безпеки при виконанні електромонтажних робіт і будівництві ліній електропередач, а також правил безпеки праці в будівництві.

У зв’язку з постійною розробкою нових видів електросилового обладнання, засобів автоматизації, комутаційної та захисної апаратури виникає необхідність у виконанні електромонтажних робіт з використанням найсучаснішого обладнання та матеріалів. Головний напрям подальшого розвитку електромонтажних робіт – застосування нової техніки, широке впровадження прогресивних технологій, індустріальних методів монтажу, які забезпечують більш швидке введення об’єктів в експлуатацію та підвищення продуктивності праці. Науково-технічний прогрес сприяє кількісним і якісним змінам в електротехнічному обладнанні.

8

910

В своїй презентації директор продемонстрував фотографії зданих в експлуатацію об’єктів їхньої фірми.

Викладачі циклової комісії і здобувачі освіти щиро вдячні директору ПП «ЗАХІДЕНЕРГОМОНТАЖ» Андрію ВІЦЕНТНОМУ за змістовну лекцію і подальшу співпрацю.

Петро ЖОВНИЧ,
викладач вищої категорії
спеціальних електротехнічних дисциплін     

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook