Брейн-ринг «Кмітливі електрики»

March 26, 2024

 

126.03.2024 року викладачкою циклової комісії спеціальних електричних дисциплін Оксаною ДУДАР був проведений брейн-ринг у групах Е-31 та Е-21Ск на тему: «Кмітливі електрики».  Як говорив Ушинський: «Гра не є пустою забавою, це зміст життя, творча діяльність потрібна для розвитку. У грі людина живе, і сліди цього життя глибше залишаються в ній, ніж слід дійсного життя».

Студенти – це невгамовний, непосидючий та старанний народ, що завжди прагне до пригод і до того ж, погодьтеся, старанний до всього.  На гру зібралися майбутні спеціалісти в галузі електротехнічних наук, щоб продемонструвати свої знання, кмітливість та розважливість при вирішенні різних завдань. Ще ми перевірили студентів не лише на вміння застосовувати засвоєні теоретичні знання але й набуті практичні навички.

23456789

Гра складалась з п’яти конкурсів: «Лінивому не розгадати, кмітливому на роздуми секунди», «Головоломка», «Битва капітанів», «Встав палицю в колеса» і «Вірю-не вірю». Команди «Електрони» і «Кванти» проявили свої знання на найвищому рівні. Але з маленьким відривом перемогла команда «Електрони».

Видатний давньогрецький філософ Сократ зробив свого часу висновок: «Чим більше я знаю, тим більше я не знаю». Людина приходить у світ для того, щоб постійно вдосконалюватися, насамперед – себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності. Саме тому протягом майже всього життя людина наполегливо навчається. І не важливо переміг ти чи ні. Важливо лише те, що всі ми відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності.

Оксана ДУДАР,
викладачка циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook