Перший етап Всеукраїнських студентських олімпіад з дисциплін «Страхова справа» та «Банківська справа» успішно проведено

March 26, 2024
 Традиційно в березні на економічному факультеті проходять студентські олімпіади. Викладачами кафедри банківської справи та страхування успішно проведено І етап Всеукраїнських студентських олімпіад з дисциплін «Страхова справа» та «Банківська справа» серед студентів 1 курсу скороченого терміну навчання, 2 курсу і 4 курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Облік та оподаткування», «Корпоративні фінанси» та визначено переможців.
   Олімпіади з дисциплін «Страхова справа» та «Банківська справа» відкривають перед студентами широкі можливості для прояву їхніх знань, навичок та творчого потенціалу. Вони сприяють стимулюванню інтересу здобувачів освіти до вивчення страхової та банківської справи, розвитку їхніх аналітичних здібностей та критичного мислення, а також стимулюють до більш глибокого вивчення предметів. 

   Завдання олімпіади були побудовані таким чином, аби сприяти розвитку аналітичних та логічних здібностей учасників. Під час виконання завдань сформувалася атмосфера здорової конкуренції серед студентів, яка однозначно буде мотивувати здобувачів вищої освіти до подальшого активного навчання та досягнення кращих результатів. Виконання творчих завдань олімпіади стане стимулом для учасників розглянути страхові компанії та банківські установи як можливу сферу своєї майбутньої професійної діяльності.

Переможцями олімпіади з дисципліни «Страхова справа» стали:
1 місце – Тернова Анна
2 місце – Чопко Аліна
3 місце – Мороз Костянтин
Переможцями олімпіади з дисципліни «Банківська справа» стали:
1 місце – Олена Коток
2 місце – Марія Здрок
3 місце – Інна Дорощук

   Проведення олімпіад з дисциплін «Страхова справа» та «Банківська справа» відображає нашу віру в молоде покоління та його здатність до досягнення високих стандартів у сфері страхування та банківської діяльності. Віримо, що ця подія стала не лише інтелектуальним викликом, але й джерелом подальшого натхнення для всіх її учасників. Вітаємо переможців олімпіад і дякуємо всім учасникам!
Руслана Опальчук,
член журі

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook