Відкрита лекція з дисципліни «Управлінський облік» професора кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професора Гуцаленко Любові Василівни

March 26, 2024

 25 березня 2024 року професором кафедри обліку та оподаткування, д.е.н. професором Гуцаленко Любов’ю Василівною проведено відкриту лекцію з дисципліни «Управлінський облік» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю «Облік і оподаткування» (3 курс, група 1) на тему: «Аналіз релевантності інформації та прийняття управлінських рішень».

Лекція була прочитана з використанням додатку для проведення відео-конференцій ZOOM.

Любов Гуцаленко розкрила питання сутності релевантного підходу при прийнятті управлінських рішень, особливості аналізу релевантної інформації при існуванні варіантів альтернативних рішень та прийняття управлінських рішень щодо оптимального використання ресурсів за умови обмежень, обґрунтування рішень щодо запасів та ціноутворення. Лектором сформовано мету та завдання лекційного заняття, визначено критерії знання та вміння, які мають набути здобувачі по завершенню теми, окреслено зв'язок теми лекції із попередніми темами дисципліни та наступними темами, а також акцентовано увагу на актуальності теми та її практичному значенні. Лекція побудована зі спрямуванням на формування фахових компетентностей у здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Необхідно позитивно відмітити емоційний рівень викладання, уміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів, які не лише уважно слухали, а й долучалися до обговорення дискусійних питань та вирішення ситуаційних завдань практичного спрямування.

На відкритій лекції були присутні: відповідальний від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій завідувач кафедри банківської справи та страхування к.е.н., доцент Костюк В.А.; заступник декана економічного факультету з навчальної роботи, к.е.н., доцент Воляк Л.Р.; професор кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д.; професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., д.е.н., професор; к.е.н доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Данілочкіна О.В., Дерев'янко С.І., Кузик Н.П., Литвиненко В.С., Мельянкова Л.В., к.е.н., старший викладач кафедри обліку та оподаткування Миськів Л.П., які високо оцінили рівень проведеної відкритої лекції з середнім значенням – 98 балів.

На лекції були присутні 18 студентів, які в середньому оцінили лекцію на 49 балів із 50, що позитивно характеризує зміст відкритого лекційного заняття та відзначає високий науково-методичний рівень володіння матеріалом лектором.

Наталія Кузик, Людмила Мельянкова,
доцентки кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook