«Навчання передусім!» – тверда позиція студентів на відкритій лекції доцента факультету харчових технологій та управління якості АПК

March 22, 2024
НУБІП України

     Сьогодні вся наша країна переживає мабуть найтяжчі моменти сучасної історії. Роки війни та пандемії вимушено перевели навчання у дистанційний формат. Але і викладачі, і студенти одностайні у думці, що лише очне спілкування надає максимальний результат, що є особливо важливим для опанування складних інженерних дисциплін. Дякуючи ретельній та виваженій організації освітнього процесу в НУБіП України студенти мають безцінну наразі можливість здобувати нові знання очно на заняттях в аудиторіях.
     21 березня 2024 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК к.т.н. Бурової Зінаїди Андріївни з дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» на тему «Основи теплообміну» для студентів 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.

     Лекцію було проведено у змішаному очно-дистанційному форматі. Наші студенти вчергове продемонстрували мужність, організованість та вмотивованість у навчанні. Нічна повітряна атака напередодні не перешкодила високій явці на лекційне заняття, але й ті, кого обставини змусили лишитись вдома, мали можливість підключитись дистанційно до прямої он-лайн трансляції.
     Згідно теми заняття студенти були ознайомлені з основними визначеннями і поняттями теорії теплообміну, методами передачі теплоти, критеріальними рівняннями, що описують дані процеси, теоретичною базою інженерних розрахунків теплообмінних апаратів.

 

     Лекційний матеріал викладений логічно та послідовно, у зручному для студентів темпі. Мультимедійна презентація містить всі необхідні елементи, які у повному обсязі розкривають тематику заняття згідно плану лекції.
     Крім студентів, на лекції були присутні завідувач кафедри ПіОПП АПК Володимир Василів, професор Ігор Паламарчук, доценти Віктор Сарана Володимирович, Михайло Муштрук та Максим Гудзенко.

 

Наприкінці заняття викладачам, присутнім на лекції, та студентам було запропоновано заповнити анкети оцінювання якості проведення лекційного заняття. За загальною оцінкою колег, лекцію прочитано доцентом З.А. Буровою на високому рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог. Студенти також позитивно оцінили заняття загалом та висловили побажання й надалі так само чітко і доступно викладати матеріал дисципліни.

 Вчимося і працюємо з незламною вірою у нашу ПЕРЕМОГУ!

Володимир Василів,
завідувач кафедри ПіОПП АПК

 

 


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook