Всеукраїнська студентська олімпіада з Економічної теорії

March 7, 2024

   6 березня 2024 року відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада з Економічної теорії. До участі в олімпіаді були запрошані студенти І-ІV курсів НУБіП України, які навчаються за такими освітніми програмами: маркетинг; менеджмент; економічна кібернетика; цифрова економіка; економіка підприємства; облік і аудит; аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу; фінанси і кредит; корпоративні фінанси; підприємництво, торгівля та біржова діяльність
   Олімпіада проходила в середу, 6 березня 2024 року, час проведення олімпіади - 15:00 -19:00.
   Складання завдань олімпіади на платформі elearn супроводжується Zoom конференцією.



   Олімпіада проводиться в тестовому форматі з використанням платформи elearn. Для комфортної роботи з виконання завдань олімпіади учасникам слід заздалегідь зареєструватись (включено режим самореєстрації) на курсі (https://olympus.nubip.edu.ua/course/view.php?id=19). Для цього скористайтесь даними, які ви використовуєте для входу на навчальний портал університету (https://elearn.nubip.edu.ua/). Для обліку учасників та нагородження переможців, прохання заповнити таблицю реєстрації (http://surl.li/qndcb).
   В олімпіаді взяли участь студенти гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні” та студенти 2 курсу 1 групи маркетинг відвідали: Бецко Поліна, Редька Софія Віталіївна, Боровик Айсель, Козуб Єлизавета, Козік Соломія, Гавелко Рада, Сидоренко Софія та інш.
   Бецко Поліна та Боровик Айсель зайняли ІІІ місце.
   Вітаємо студентів, бажаємо успіху.

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook