Готуючись до Дня відкритих дверей…

March 22, 2024
        Готуючись до Дня відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, викладачі НУБіП завітали до школярів випускних класів Словʼянської гімназії м.Києва, щоб привернути увагу до одного з найпотужніших вишів країни і зпросити на очну зустріч 4 квітня.
 

 
         Доцент кафедри журналістики та мовної комунікації кандидат юридичних наук Віра Олександрівна Пироговська розповіла про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, а також підготовчі курси та олімпіаду, завдяки яким вдасться легко пройти вступну кампанію 2024.
      Викладач кафедри культурології доктор філософії з історії та археології Владислава Володимирівна Чайка ознайомила з різноманіттям вибору спеціальностей в НУБІП України та можливістю під час навчання всебічно розвиватися у творчих колективах університету.
 
         З великим задоволенням переглянули учні відеоролик «ТОП 10 цікавинок НУБІП», який підготували учасники студентського народного театру «Березіль». Майбутні абітурієнти отримали буклети та флаєри про університет, факультет та кафедри. Тож з радістю  чекаємо старшокласників на Дні відкритих дверей в родині НУБіП України!
 
Владислава Чайка, викладач кафедри культурології
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook