На кафедрі англійської філології проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови

6 March 2024, 13:43

Згідно наказу ректора НУБіП України від 06.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023 – 2024 н. р. у НУБіП України» та розпорядження декана гуманітарно-педагогічного факультету від 02 лютого 2024 р. № 88 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023 – 2024 н. р.» 6 березня 2024 року кафедрою англійської філології було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова».

До присутніх з вітальним словом звернулась в.о. завідувача кафедри англійської філології Клименко Людмила Володимирівна, яка побажала успіхів і наголосила, що олімпіада – це шанс перевірити свої знання і знайти шлях до подальшого вдосконалення у вивченні англійської мови.

Голова комісії Ямнич Наталія Юріївна привітала учасників олімпіади і розповіла про запропоновані завдання. Цьогоріч в олімпіаді з англійської мови взяли участь 136 студентів 1-4 курсів НУБіП. Активно долучились до олімпіади студенти таких факультетів: аграрного менеджменту, економічного, гуманітарно-педагогічного, юридичного, інформаційних технологій, захисту рослин і біотехнологій та екології НУБіП України.

За рішенням оргкомітету кафедри англійської філології оприлюднені результати І етапу олімпіади з англійської мови 2024:

docs.google.com/spreadsheets/d/19eq-Tsa93i7TzLz_ik9DJtw-n-q87C0AMJKlSMIejc0/edit
 

Вітаємо переможців та їх наставників! Бажаємо подальших перемог, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні творчих планів та задумів!

Голова комісії – ст. викладач Наталія ЯМНИЧ
Секретар – ст. викладач Ірина РОЗГОН

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook