Мрію стати студенткою факультету ветеринарної медицини

March 7, 2024

 – Представтесь та розкажіть про себе.

 Мене звати Мелехова Катерина Віталіївна. Я навчаюсь в ліцеї № 14 м. Прилуки (Чернігівської області). Я є президентом ліцею та головою учнівського самоврядування. Вже з дитинства я відчувала співчуття до безпритульних тварин та тих, хто потребує лікування. Мене завжди приваблювала можливість працювати з різноманітними видами тварин, допомагати та вирішувати проблеми з їх лікування. Мої улюблені моменти були пов'язані саме з тваринами: це були мої улюблені домашні улюбленці, які завжди приносили радість і відчуття тепла до мого життя.

Пізніше, спостерігаючи за тим, як ветеринар лікує та допомагає тваринам, я відчувала, що це те, чим я хочу займатися у житті.

– Які ваші очікування від навчання в університеті?

  «Мої очікування від навчання в університеті  є  високими та амбіційними. Я вважаю, що цей університет а саме факультет надасть мені виняткові можливості для отримання глибоких знань та практичних навичок у сфері ветеринарної медицини. Перш за все, я сподіваюся на якісну та доступну освіту, яка дозволить мені стати висококваліфікованим фахівцем у цій галузі. Очікую, що викладачі будуть не лише досвідченими професіоналами, а й зацікавленими наставниками, які зможуть інспірувати та підтримувати мій професійний розвиток. Крім того, я сподіваюся на підтримку університетської спільноти та можливості для активної участі у студентському житті. Я вірю, що спілкування з однодумцями та участь у різноманітних заходах допоможе мені не лише розвивати свої професійні навички, а й збагатить моє особисте життя. Загалом, я вірю, що навчання на факультеті ветеринарної медицини  стане для мене незабутньою та важливою частиною мого життя, яка відкриє для мене безліч можливостей у моїй майбутній кар'єрі.

– Чому обрала саме цю спеціальність?

– Я обрала цю  спеціальність через глибоке співчуття та занепокоєння за тварин. Від дитинства мріяла допомагати та захищати безголосних друзів, що стали частиною мого життя. Ветеринарна медицина дозволить мені поєднати свою любов до тварин з науковими знаннями, щоб допомагати їм і зберігати їхне здоров'я. Ця професія дає можливість не лише лікувати, але й попереджати захворювання, що робить її надзвичайно значущою. Я вірю, що кожна тварина заслуговує на повагу, турботу та професійний догляд, і я готова присвятити своє життя цьому благородному завданню.

– Як проводите вільний час?

– Вільний час я проводжу різноманітно. Це може бути читання книг, перегляд фільмів або серіалів, прогулянки на свіжому повітрі. Зараз моїм головним заняттям є навчання в ліцеї і це займає практично весь мій час.  Також я намагаюся брати дуже активну участь в шкільному житті.

 – Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?

 – Звісно що так, з самого дитинства я мріяла стати найкращим фахівцем в цій справі. Набратися більше досвіду, а потім відкрити свою ветеринарну клініку та лікувати також безпритульних тварин.

 Чому обираєте НУБіП України?

 Тому що, НУБіП України входить в топ-10 найкращих університетів України,  він має факультет ветеринарної медицини та випустив багато хороших спеціалістів у сфері ветеринарної медицини. Саме це й стало причиною обрати НУБіП України, як заклад вищої освіти в майбутньому.

Думаю, що моя мрія здійсниться  і я буду навчатися на цьому факультеті.

 

Дякую за розмову, та бажаю успіхів у здійсненні вашої мрії.

 

Розмову записав старший викладач кафедри

 біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого

Віталій Журенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook