На лабораторних роботах вивчаємо якісні показники молока

March 6, 2024

Студенти 4 курсу факультету ветеринарної медицини вивчаючи розділ дисципліни «Гігієна харчових продуктів» - «Гігієна молока», на лабораторних заняттях проводять дослідження його якісних показників. Зокрема, провели визначення органолептичних показників молока коров’ячого (смак, запах, консистенція), визначили густину, кислотність, вміст жиру та білку.

 

  

Студенти проаналізували отримані результати та з’ясували чинники, що можуть впливати негативно на дані показники.


Тетяна Таран, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook