Професійне спрямування першокурсників факультету інформаційних технологій в партнерстві з SoftServe

19 February 2024, 9:14

Неможливо стати тим, кого ти ніколи не бачив. Саме ця теза скеровує викладачів факультету інформаційних технологій для запрошення на зустрічі зі студентами фахівців провідних ІТ-компаній.
Одна з таких зустрічей відбулась 9 лютого 2024 року з ініціативи Олени Кузьмінської, професорки кафедри інформаційних систем і технологій. Для обговорення питання «Вступив на ІТ, а що далі?» до студентів завітав Євгеній Удовиченко, SoftServe Academy Manager.

Крім професійного огляду особливостей реалізації в основних напрямах IT-галузі, Євгеній надав студентам рекомендації щодо пошуку першої роботи та важливості самоосвіти.

Розуміючи важливість теми, до зустрічі приєднались і викладачі нашого факультету. Ще один учасник - амбасадор компанії SoftServe й одночасно студент четвертого курсу (освітня програма «Комп’ютерні науки») Денис Шевченко. Завдяки йому, а точніше його досвіду, студенти першого курсу змогли пересвідчитись в дієвості співпраці між нашим факультетом та компанією SoftServe, й почути, як поєднувати навчання, неформальну освіту та професійний розвиток.

А співпраця в нас реальна і системна. Зокрема, у процесі вивчення дисципліни «Групова динаміка і комунікації» студенти першого курсу (освітні програми «Інженерія програмного забезпечення» та «Інформаційні системи і технології») мають можливість одержати не лише консультації від фахівців компанії у синхронному форматі (очно чи дистанційно), але й переглядати записи таких зустрічей.

Щиро дякуємо представникам SoftServe за співпрацю і сподіваємось, що наші студенти будуть затребуваними ІТ-фахівцями!

 

Олена Кузьмінська,
професорка кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook