Національний Quiz в місті Бровари відкриває новий сезон Північної Ліги

February 15, 2024

   Емоційна розрядка для людей, що зайняті інтелектуальною працею є дуже важливою. Особливо якщо така діяльність має змагальну складову і дозволяє виплескати негативні емоції.

  Організаторами Національного Quizу було прийнято рішення розпочати новий сезон під назвою Північна ліга. Ігри проходять під цією назвою в містах Бровари та Чернігів. Були проведені нововведення стосовно різних видів раунді та контролю за конкурсом «Один в полі воїн». Останній буде відбуватися в двох заліках: в індивідуальному (капітанському) і командному заліках.
  В першій грі Північної ліги прийняли участь представники кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України Павло Шарандак і Марина Дробот в складі команди NoLimits. Особливу увагу для учасників гри звернули на тему музичного раунду, а саме – сімейна, тобто були виконані мелодії пісень про синів, дочок, братів, сестер, батьків, матерів і сімей в загальному. У четвертому раунді, що мав назву «Конекшн» потрібно було знайти ключове слово, що б поєднувало відповіді на запитання. Як виявилося, що Остап, Велбой, Шварценбек, групу Modern Talking, Т.Г. Шевченка поєднує термін «вишня». Раунд «Один в полі воїн», що як було зазначено проходив у двох заліках, вимагав від учасників знання марок автомобілів за їх обрисами. Медіа раунд вимагав від учасників гри назвати фільми в жанрі наукової фантастики за стоп-кадром.
  Враховуючи зароблені за 8 раундів гри бали команда NoLimits несподівано для всіх зайняла друге призове місце. Таким чином покладено позитивний початок участі у новій Північній Лізі.
 
 
ШАРАНДАК Павло, професор кафедри терапії і клінічної діагностики
ДРОБОТ Марина, асистент кафедри терапії і клінічної діагностики
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook