День відкритих дверей для майбутніх фахівців з обліку і оподаткування

February 5, 2024

F2Майбутнє успішне навчання, професійне зростання, кар’єрний ріст випускника фахового коледжу значною мірою залежать від вдалого вибору закладу вищої освіти для подальшого навчання. Зробити правильний вибір, здобути вищу освіту за обраним фахом – надзвичайно важливо для цьогорічних випускників Бережанського фахового коледжу.

2 лютого 2024 року на  кафедрі обліку та оподаткування економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей, у якому взяли участь здобувачі освіти економічних спеціальностей ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України».

F4

Загальну презентацію про кафедру представив її очільник Володимир Литвиненко, кандидат економічних наук, доцент, який наголосив, що майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.

F5

У ході зустрічі доцент кафедри Наталія Кузик детально ознайомила присутніх з освітньо-професійною програмою «Облік і аудит» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та перевагами фахівців з обліку і аудиту.

 

F6F7F8

Для випускників нашого коледжу участь у проведеному в онлайн-форматі Дні відкритих дверей кафедри обліку та оподаткування НУБіП України мала особливе значення, оскільки, завдячуючи змістовності наданої інформації, студенти мали можливість переконатися, що наш базовий університет відкриває  нові горизонти у здобутті освітнього ступеня бакалавр та магістр, участі в науково-дослідній та громадській роботі, розвитку здібностей і талантів та майбутньому працевлаштуванні.

На завершення зустрічі, старший викладач кафедри Олег Криворот розповів про можливості творчого розвитку, які надає університет, і прочитав власний вірш-посвяту кафедрі обліку та оподаткування.

Дякуємо організаторам зустрічі за чіткі та зрозумілі відповіді на питання щодо кількості бюджетних місць, навчального процесу та практик, перспектив працевлаштування випускників, проживання в гуртожитках, організації дозвілля і побуту здобувачів освіти.

Валентина РУДНИК,

Голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook