Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну приєднує до університетської спільноти майбутніх абітурієнтів для навчання за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство

January 26, 2024
Київ

  У рамках проведення профорієнтаційної роботи 25 січня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, у складі завідувача кафедри, професорки Олени Колесніченко, доцентки Анжели Дзиби та асистентки Анастасії Морозько відвідали учнів 10 та 11 класів Ліцею №9 "Гармонія" Оболонського району м. Києва.
  Викладачі кафедри ознайомили майбутніх абітурієнтів зі структурою Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема з ННІ лісового і садово-паркового господарства, що забезпечує навчання за спеціальностями: 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 187 Деревообробні та меблеві технології.

  Професорка Олена Колесніченко наголосила про переваги навчання в НУБіП України. Також поділилася актуальною інформацією щодо майбутньої вступної кампанії до ЗВО 2024. Були озвучені новини про реформи вищої освіти в Україні. Учні прослухали детальну інформацію щодо можливості проходження консультаційно-підготовчих курсів на базі нашого університету та переваги, що вони надають при вступі за обраною спеціальністю. Окрім цього, майбутні студенти дізналися про можливість участі у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для вступу – 2024.

Доцентка Анжела Дзиба поділилася з ліцеїстами досягненнями випускників кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну та перспективами навчання, професійного розвитку та працевлаштування дипломованих фахівців садово-паркового господарства як в Україні, так і за кордоном.

Зустріч науково-педагогічних працівників НУБіП України з учнями та колективом школи завершилася на приємній творчій ноті. Викладачі кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, окрім інформації профорієнтаційного спрямування, підготувати також виїзний майстер-клас з виготовлення штучних декоративних екосистем. Слід відмітити зацікавленість та залученість ліцеїстів, а також вчителів у процес створення композицій. Викладачі кафедри вичерпно відповідали на поставлені питання та намагалися приділити свою увагу кожному допитливому майстру. Сподіваємось, що виготовлені власноруч ліцеїстами міні-композиції будуть не лише дарувати естетичну насолоду, а й допоможуть зробити один з найважливіших виборів у житті.

Колектив кафедри щиро вдячний директорці школи, Світлані КУЧУК та заступникам директора Анні ДІБРОВІЙ і Петру ЦИМБАЛУ за теплу зустріч та надану можливість познайомити учнів з НУБіП України.

Анастасія МОРОЗЬКО,
асистентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Анжела ДЗИБА,
доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook