День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій

March 30, 2015
факультет інформаційних технологій

   28 березня 2015 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України було проведено День відкритих дверей. Проведення заходу відрізнялося від всіх попередніх аналогічних дійств новим нестандартним підходом, тому можна сміливо його назвати початком змін, кроком вперед. З восьмої години ранку гості почали збиратися біля 10-го корпусу, а потім всіх було запрошено відвідати факультети, де навчають за потрібними їм спеціальностями.

   Гостинно зустрів своїх майбутніх студентів і факультет інформаційних технологій.
 
 
   Майбутні абітурієнти з Ірпінського, Бережанського, Заліщицького, Боярського, Ніжинського коледжів НУБіП України, Білоцерківського технолого-економічного коледжу та випускники шкіл мали можливість ознайомитися з навчальними аудиторіями, навчальними електронними ресурсами, де працюють наші студенти, оцінити творчі доробки активу факультету та просто попити чай із смачними цукерками, почитати передбачення. Звичайно була і офіційна частина заходу, де декан факультету Глазунова Олена Григорівна, її заступники та завідуючі кафедр докладно презентували діяльність факультету та відповідали на всі поставлені питання. Перед майбутніми абітурієнтами також виступила учений секретар університету Барановська Оксана Дмитрівна та представник із військової кафедри НУБіП України. Про студентське дозвілля розповіла  голова студентської організації факультету Голячук Ольга.
 
 
    По закінченню було проведено інтелектуальну вікторину, переможці якої отримали приємні подарунки. Отже, захід було проведено успішно. Всі присутні отримали необхідну інформацію, а для тих, хто з різних причин не зміг відвідати захід вся інформація буде розміщена на офіційному сайті університету та навчально-інформаційному порталі факультету (детальніше: https://prezi.com/0om5g5fnkoea/ii-i/?utm_campaign=share&utm_medium=copy).
 
 
 
     Факультет інформаційних технологій бажає всім майбутнім вступникам удачі, успіхів у навчанні та творчої наснаги!
Не втрачайте свій шанс! Ми чекаємо саме на Вас!
 
Глазунова Олена Григорівна, декан факультету інформаційних технологій,
Інна Оборська, студентка 1 р.н., спеціальності "Економічна кібернетика"
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook