Ректорат: готуємося до нового семестру, активно зустрічаємося з абітурієнтами, контролюємо стан посівів

9 January 2024, 15:30
  8 січня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на тиждень. Вранці ворог знову підступно атакував мирні міста країни, тому вкотре наголошувалося на повній постійній готовності господарських служб для усунення можливих наслідків ракетних обстрілів.

 

 

  Учений секретар Оксана Барановська доповіла про подання до Міністерства освіти і науки України звіту про діяльність колективу за 2023 рік.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку акредитаційних справ, аналіз результатів зимової екзаменаційної сесії, підготовку поточних випусків наукових журналів, патентну активність, формування плану та кошторисів досліджень на 2024 рік.
  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про підготовку наказу про новий склад рейтингової комісії. Також триває робота з формування рейтингових списків академічної успішності студентів та підготовка наказів на призначення стипендій. У фокусі профорієнтаційна робота.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про старт реєстрації учасників олімпіади для вступу в університет. Готуються пропозиції до проекту умов прийому до закладів вищої освіти в 2024 році.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про результати роботи комісії щодо інформування співробітників факультетів та ННІ про недопустимість нестатутних відносин. Завершується формування графіку відпусток на 2024 рік.

  Заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді доповів про проведені зустрічі з мешканцями гуртожитків №5, 6, 7. Тривають ремонтні роботи, дезінсекція, дератизація, дезінфекція кімнат та місць загального користування.

  Начальник відділу аспірантури Віталій Вакуленко закцентував на проведеній екзаменаційній сесії для аспірантів та методичну роботу з аспірантами першого курсу.
  Начальник відділу координації діяльності відокремлених структурних підрозділів та заочного навчання Олександр Санченко доповів про підготовку до співбесід ректора Станіслава Ніколаєнка з керівництвом коледжів та інститутів.

  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк проінформувала про затвердження кошторису університету на 2024 рік. На жаль, в ньому передбачена компенсація витрат на комунальні послуги у межах 10% від фактичної потреби.

  ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко закцентував на підготовці науково-педагогічними працівниками проектів для участі в міжнародних грантах.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи в навчальних корпусах та гуртожитках. Всі генератори пройшли тестову обкатку та готові до роботи при потребі. Протягом дня служби проводять моніторинг теплового режиму.

  

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
Найголовніше – період канікул слід використати для активної профорієнтаційної роботи.
Вадиму Кондратюку, Ярославу Рудику – забезпечувати подальшу успішну акредитацію освітніх програм.
Валерію Іщенку – контролювати тепловий режим у навчальних корпусах і гуртожитках.
Оксані Барановській – підготувати проведення першого засідання вченої ради 2024 року.
Вадиму Кондратюку – сформувати план дій науково-дослідних господарств, провести обстеження посівів у НДГ.
Тетяні Костюк – контролювати надходження коштів від оплати за навчання.
Ярославу Рудику, Віталію Вакуленку, Тетяні Костюк – обговорити шляхи стимулювання наукових керівників здобувачів аспірантури.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

  

 Пресслужба

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook