Участь представників ННІ ЛіСПГ та REEFMC у міжнародній конференції "Кордони в управлінні навколишнім середовищем та водними ресурсами"

March 21, 2015
Кавала, Греція

 19 - 21 березня 2015р. делегація Навчально-наукового іституту лісового і садово-паркового госпадарства взяла участь у міжнародній конференції "Кордони в управлінні навколишнім середовищем та водними ресурсами". До складу делегації увійшли дирекктор ННІ ЛіСПГ Лакида П.І., професор кафедри лісівництва, директор Регіонального східноєвропейського центру моніторингу лісових пожеж Зібцев С.В., заступник директора ННІ ЛіСПГ Миронюк В.В., аспірант кафедри лісівництва Борсук А.А., аспірант кафедри лісівництва Гуменюк В.В. та представник Укроїнської лабораторії якості і безпеки продукції АПК Лось О.І. На конференції розглядались такі важливі для регіону Чорноморського басейну питання як: удосконалення охорони лісів від пожеж, боротьба з ерозіею, управління водними ресурсами. В рамках конференції представниками української делегації було зроблено презентації на тему: "Розробка комплексної системи управління лісовими пожежами для лісів Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника" та "Управління лісовими пожежами на територіях забруднених радіонуклідами: ключові дослідження на прикладі Чорнобильської зони відчуження". Було також представлено постер на тему "Вплив великої лвсової пожежі 2009 року на стійкість та біорізноманіття лісів Поліського природного заповідника". Дана конференція відбулась в рамкам міжнародного проекту "Використання природних водотоків для гасіння лісових пожеж з використанням новітніх технологій" одним з учасників якого є НУБіП України.

Виступ на конференції аспіранта кафедри лісівництва Борсука А.А., Кавала, Греція, 19-21 березня 2015 р.

Доповідь проф. кафедри лісівництва Зібцева С.В., Кавала, Греція, 19-21 березня 2015 р.

Українська делегація, Кавала, Греція, 19-21 березня 2015 р.

Учасники проекту "Використання природних водотоків для гасіння лісових пожеж з використанням новітніх технологій" під час екскурсії до захисних водоохоронних лісів, Кавала, Греція, 19-21 березня 2015 р.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook