Вітаємо магістрів факультету інформаційних технологій із завершенням навчання та отриманням дипломів

4 December 2023, 10:44

30 листопада 2023 року відбувся урочистий захід з нагоди завершення навчання та отримання дипломів магістрів факультету інформаційних технологій. 90 студентів стали випускниками факультету за ОС «Магістр». Свої дипломи отримали представники освітніх програм «Інформаційні управляючі системи та технології», «Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг» (спеціальність «Комп’ютерні науки»), «Програмне забезпечення інформаційних систем» (спеціальність «Інженерія програмного забезпечення»), «Економічна кібернетика» (спеціальність «Економіка»), «Комп’ютерні системи і мережі» (спеціальність «Комп’ютерна інженерія»).

Захід відзначився своєю атмосферою домашнього затишку, адже проходив в стінах рідного навчального корпусу №15, а учасники заходу - це вагома частина ІТ-родини, без яких тяжко уявити факультет таким, який він є зараз, всі свої та по-особливому рідні. Більшість із випускників прийшли на навчання, 17-річними, росли, здобували нові знайомства, ставали друзями, а вже зараз перед нами дорослі, сформовані особистості, справжні фахівці своєї справи. Незважаючи на пандемію та війну, спочатку у них було рік очне навчання без змішаного формату, квест першокурсника, звичайно перша очна сесія, перші спроби зібрати так необхідні 10 додаткових балів для академічної стипендії та перший рейтинговий список, хтось встиг прийняти участь в співочих баталіях, а хтось ще представив свої таланти в міжнародному фестивалі «Голосіївська весна» очно, потім участь в дистанційному форматі фестивалі «Голосіївська весна-перезавантаження» з прем’єрою в кінотеатрі, а ще скільки спортивних та інтелектуальних конкурсів, і це були незабутні часи. В онлайн форматі саме ці студенти розпочали міцно тримати цифровий горизонт: динамічний розвиток Instagram – сторінки факультету, постійний відео та фото-контент, багато цікавих вікторин та флешмобів, робота над ютуб-каналом деканату. В момент змішаного формату – це постійне залучення першокурсників вже до традиційних заходів університету та факультету, постійна і така необхідна допомога в гуртожитку.

З вітальним словом від ректорату до випускників звернулася заслужений працівник освіти України, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна, яка побажала студентам бути професіоналами своєї справи, а також свідомими громадянами.

Зображення, що містить одежа, у приміщенні, стіна, особа

Автоматично згенерований опис

Далі до вітального слова, а також оголошення наказу про завершення навчання, відрахування з числа студентів та вручення дипломів приєдналася людина, яка зростила не одне покоління фахівців високого рівня і продовжує створювати умови для комфортного і якісного навчання студентів факультету, декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна.

До вручення довгоочікуваних дипломів та вітальних слів були також запрошені завідувачі випускових кафедр Голуб Белла Львівна, Харченко Володимир Віталійович, Касаткін Дмитро Юрійович.

Зображення, що містить одежа, особа, початок, усмішка

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, початок

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, усмішка

Автоматично згенерований опис

Серед випускників факультету екс-голова Сенату Студентської організації (ССО) факультету, незмінна ведуча заходів протягом багатьох років Аліна Семенко, керівник спортивного відділу ССО Олександр Мокан, керівник культурно-масового сектору ССО Анна Протас, керівник мультимедіа відділу ССО Микита Андрусь, керівник інформаційного відділу ССО, чудовий саксофоніст Назарій Коваленко, незмінний звукорежисер майже всіх заходів факультету Євгеній Підсуха, талановита скрипалька та учасниця багатьох заходів Кароліна Кузнюк, лідер рок- гурту «Get`Men» Владисав Харченко, справжній «двигун», актив студентської ради гуртожитку Маргарита Маркелова та Ольга Мельник. Оновлений склад ССО для випускників підготували відео та фото-підбірку з матеріалами спогадів за 5 з половиною років навчання, що стало неабияким сюрпризом з нотками ностальгії. Майже кожен з магістрів за роки навчання встиг отримати навчальні, наукові, спортивні чи мистецькі здобутки, саме тому цей випуск є особливим.

Своїми творчими номерами, виступами радували оновлений склад культурно-масового сектору ССО Іваноглу Лілія, Касяненко Антон, Тарас Безушко, ведучі Дайєва Аліса та Обложок Максим.

Зображення, що містить у приміщенні, стіна, одежа, особа

Автоматично згенерований опис

Окрема подяка за «живе» виконання державного гімну викладачці кафедри культурології Владиславі Володимирівні Чайці та її вихованцям, учасникам вокальної-студії кафедри культурології, студентам факультету інформаційних технологій, які задали потрібний патріотичний настрій заходу.

Нехай символічні слова гімну звучать на вустах та серцях кожного, адже справді

Ще не вмерла України і слава, і воля.
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.

І якби не здавалося на перший погляд, але саме молодь – це частина цієї перемоги, і саме за ними майбутнє, розквіт країни, потенціал України, від них залежить якою країна буде далі. Горді, що наші випускники були саме такими, бажаємо, щоб їх здобутки лише примножувалися, вірними супутниками по життю були удача, успіх, любов та здоров`я. Завжди чекаємо в стінах рідного факультету.

 

Інна Костенко,
старший викладач кафедри економічної кібернетики

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook