Успішні публічні захисти магістрів маркетингу 2023: день другий

November 24, 2023

 Завершальним етапом навчання в магістратурі НУБІП за спеціальністю 075 «Маркетинг» є виконання і захист перед екзаменаційною комісією кваліфікаційних робіт з метою визначення рівня теоретичної й практичної підготовки магістра маркетингу.

 
     24 листопада 2023 року продовжила роботу екзаменаційна комісія, яку очолила завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського к. е. н., професор Балановська Тетяна Іванівна.
      До складу екзаменаційної комісії увійшли:
    - к. е. н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Луцій Олександр Павлович;
    - к. е. н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Збарський Василь Кузьмич;
    - к. е. н., доцент, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гераймович Віолета Леонтіївна;
     Секретар ЕК ст. лаборант, асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Кальковська Ірина Олегівна.
 
      З вітальним словом до здобувачів вищої освіти – майбутніх магістрів з маркетингу звернувся завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професор Бондаренко Валерій Михайлович. Гарант освітньо-професійної програми «Маркетинг» Луцій Олександр Павлович повідомив про порядок та регламент проходження процедури захисту.

     Другий день захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» освітньої програми «Маркетинг» денної форми навчання пройшов згідно регламенту. Під час захисту магістерських робіт студенти презентували свої напрацювання за допомогою сучасних інформаційних технологій, що надавало матеріалам досліджень наочності та дозволяло екзаменаційній комісії оцінити рівень підготовки кожної магістерської роботи.

     Тематики кваліфікаційних робіт студентів-магістрів за спеціальністю 075 «Маркетинг» є актуальними та відповідають реаліям сьогодення. Наукові роботи відрізнялись не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та обговорення. На поставлені комісією запитання, магістранти дали аргументовані та змістовні відповіді, демонструючи високий рівень професійної підготовки. 
     Дорогі наші випускники! Вітаємо вас з успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо реалізації найсміливіших проєктів, доброї долі та благополуччя в житті. Нехай знання, отримані в університеті, стануть запорукою вагомих здобутків і допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності.
   Подальших успіхів та професійного зростання!!!
 
Віолета Гераймович 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook