Постерна презентація та попередній захист магістрів спеціальності 075 "Маркетинг" успішно пройдені

November 15, 2023
15 листопада 2023 року відбулася постерна презентація здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 075 "Маркетинг" факультету аграрного менеджменту денної форми навчання.
 
     Одним із критеріїв допуску магістрантів до захисту магістерських кваліфікаційних робіт у НУБіП України є представлення результатів своїх досліджень у вигляді постерної презентації. Саме тому магістрами-маркетологами 15 листопада були представлені основні результати їх  досліджень.

 

       В умовах воєнного стану та незважаючи на постійні затяжні тривоги, майбутні професійні маркетологи  все ж таки представили свої постери. Магістрантами були досліджені нагальні потреби функціонування маркетингу як на підприємствах аграрного сектору, так  і сфери послуг. Детально вивчено особливості функціонування та подальшого удосконалення маркетингової товарної політики і умов виведення нових товарів на ринок, впровадження та функціонування інтернет-маркетингу, розробка стратегій просування товарів в мережі Інтернет, можливості удосконалення збутової політики агропомислових підприємств та інші не менш важливі питання маркетингової діяльності сучасності. 

 

 

 

      За результатами предсталених постерів, доповідей магістрів та відповідей на питання було прийнято рішення допустити магістрів денної форми навчання, які предсатвили результати своїх досліджень до захисту магістерських кваліфікаційних робіт, який заплановано на 23 та 24 листопада. 
 
Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook