Попередній розгляд дисертаційної роботи аспіранта Грищука Ігоря Андрійовича на тему: «Автономна регуляція ліпідного гомеостазу корів».

20 October 2023, 0:00

 20 жовтня 2023 року о 13:30 в аудиторії №415 блок Д відбулося засідання кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого.
На цьому засіданні кафедри було заслухано наукову доповідь аспіранта Грищука Ігоря Андрійовича на тему: «Автономна регуляція ліпідного гомеостазу корів». Науковий керівник: доктор ветеринарних наук, професор Карповський В.І.. Також, на засіданні був присутній доктор ветеринарних наук, професор, директор НДІ Здоров’я тварин Голопура Сергій Іванович.

Після закінчення доповіді співробітники кафедри задали запитання аспіранту. 

Після обговорення доповіді та відповідей на запитання членів кафедри до виступу було запрошено наукового керівника Карповського В.І., який дав характеристику аспіранту.

Рецензенти - Кладницька Л.В. та Журенко О.В. позитивно охарактеризували наукову роботу аспіранта Грищука І.А. та внесли пропозицію стосовно представлення її на науковій раді НДІ Здоров’я тварин. Всі члени кафедри одноголосно підтримали пропозицію подальшого розгляду даної роботи на науковій раді НДІ та спеціалізованій вченій раді.

Завідувач кафедри д.вет.н. професор Віктор Томчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook